Je kunt bijna niet meer om de man heen: Peter Gillis. Bijna wekelijks siert hij de headlines in showbizzland en ook ditmaal is het weer raak. Waar hij afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws was, omdat hij van zijn bezittingen af wilde, heeft Peter Gillis nu juist een dikke bolide op de kop getikt. Ja, je leest het goed. Dit is de nieuwe auto van Peter Gillis.

Peter Gillis hield uitverkoop

Grote kans dat zijn wagenpark hetzelfde begon aan te voelen als zijn haardos: kalend. De vakantieparkkoning verkocht onlangs namelijk een flink aantal van zijn vierwielers. Zo zette hij laatst zijn Rolls-Royce Phantom te koop. Ook ‘ons Nicol’ was niet in haar nopjes met haar wagen. De Porsche Cayenne van Nicol ging namelijk ook binnen no time in de verkoop.

En daar hield de verkoopwoede niet op. Ook zijn enorme camper, Belgische villa én luxe penthouse moesten er aan geloven. Massa is kassa, niet?

De nieuwe auto van Peter Gillis

Al dat verkopen levert ook wat op. Zo kwam er laatst bij de verkoop van zijn Rolls-Royce een geldbedrag van bijna een half ton vrij. En met zo’n bedrag kun je lekker shoppen. De helft van dit bedrag heeft Peter Gillis besteed aan een nieuwe bolide. Zo tikte de 59-jarige Brabander een erg brute Mercedes-AMG G 63 voor een bedrag van 275.755 euro op de kop.

Al had de vakantieparkkoning dat zelf graag anders gezien. Zo probeerde hij af te dingen voor de gloednieuwe SUV, maar daar slaagde hij niet in.

auto van peter gillis/
Soortgelijke auto als die van Peter Gillis.

Mercedes-AMG G 63

De Mercedes-AMG G 63 is niet zomaar een bolide. De wagen staat bekend om zijn iconische hoekige vormen. Naast het design heeft de nieuwe auto van Peter Gillis ook een vermogen om je vingers bij af te likken. Zo is de auto voorzien van een V8 met een slavolume van vier liter. Daarnaast kan Peter Gillis zich in deze bolide als een regelrechte F1-coureur wanen, want de bolide heeft met een topsnelheid van 220 km/u veel in z’n mars. Ook bij het flink intrappen van het gaspedaal bereik je binnen een mum van tijd – 4,5 seconden om precies te zijn – 100 km/u. Om foxwild van te worden!

auto van peter gillis
Soortgelijke auto als die van Peter Gillis.