Ons Nicolleke kreeg onlangs een nieuwe sportwagen van haar man Peter Gillis. Blijkbaar was ze er niet al te blij mee, want een aantal dagen later staat de Porsche Cayenne alweer op Marktplaats.

Nicol zet haar gloednieuwe Porsche Cayenne te koop

Wist je nog dat we jullie een kijkje gaven in de dikke autocollectie van Peter Gillis? Een paar dagen later kocht Peter voor het gemak een tweede auto voor zijn vrouw Nicol. Een splinternieuwe Porsche Cayenne stond ineens voor de deur. Vol trots deelde ze het op Instagram, toch beviel de auto blijkbaar niet zo goed. Slecht enkele dagen later staat de dikke sportwagen alweer te koop op Marktplaats. De wagen was namelijk niet goed geschikt om alle 4 haar kinderen in te vervoeren.

Het cadeautje van ‘Peet’ gaat alweer de deur uit. De Porsche Cayenne Hybrid van Nicol staat voor een flinke honderdduizend euro te koop op Marktplaats. De auto zit bomvol met allerlei extra’s en accessoires, dus dat maakt de koop nog aantrekkelijker.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Een buitenkansje voor de echte fan

De auto is slechts vijftien weken oud en er is maar dertienduizend kilometer mee gereden. De Porsche Cayenne is dus nog nauwelijks in waarde gedaald. Dit is jouw kans om een zo goed als nieuwe Porsche in huis te halen. Bovendien kun je bij het ophalen van de auto een praatje maken met één van de meest opvallende mensen van Nederland, dat is toch een buitenkansje?

porsche cayenne op Marktplaats

Gelukkig heeft de familie nog genoeg auto’s om uit te kiezen. Er staan namelijk gewoon nog een Rolls Royce Cullinan Black Badge, Ferrari 812 GTS en een andere Porsche voor de deur. Daarnaast beschikt Peter Gillis over meer dan honderd Harley Davidson’s die ergens anders zijn gestald. Nog niet genoeg van deze geweldige familie? Neem een kijkje in de villa van Peter Gillis.