Redactie

 • Bart ter Huurne is hoofdredacteur bij Gewoonvoorhem. Hij heeft een Master Journalistiek en Nieuwe Media in de pocket en heeft zijn roeping gevonden in het schrijven van content over fitness, voertuigen, gadgets en meer. Bovendien is hij afgestudeerd aan de sportschool, waar hij al heel wat uren heeft versleten.

  • Brian Bakker schrijft artikelen die als warme broodjes over de toonbank gaan. Auto's, fitness, series – niets is hem te gek. Daarnaast is Brian een expert in social media en houdt hij de laatste trends nauwlettend in de gaten. Naast het schrijven voor Gewoonvoorhem studeert hij aan het Mediacollege. Hij hoopt binnenkort zijn diploma te behalen.

   • Bas is de nieuwe aanwinst van het Gewoonvoorhem-team. Hij schrijft graag over vette films, dikke voertuigen en nieuwtjes rondom bekende mensen. Hij weet wat er speelt en is altijd up-to-date als het op nieuws aankomt.

    • Jan is de meest ervaren man van het Gewoonvoorhem-team. Hij schrijft al jarenlang over van alles en nog wat. Zijn expertise? Alles wat met auto's en tech te maken heeft. Kenmerkend voor Jan zijn zijn karakteristieke, unieke schrijfstijl en het feit dat hij zich vastbijt in zijn onderwerpen.

     • Ben is een jongen die gepassioneerd is door alles wat te maken heeft met auto's, motors en luxe producten. Als er iets nieuws uitkomt op de markt, dan is Ben er als de kippen bij om het te ontdekken. Maar dat is niet alles, hij heeft ook een grote interesse in vastgoed en verdiept zich graag in deze wereld. Zijn passie voor deze onderwerpen is aanstekelijk en hij weet anderen te inspireren met zijn kennis en enthousiasme.