Onze vrienden van Pure Luxe brachten een bezoekje aan de nieuwe SBS 6-realityster Peter Gillis. In de video geeft de beste man een rondleiding door zijn huis en laat hij ook een aantal keurige auto’s zien. Het wagenpark van Peter Gillis is om foxwild van te worden.

Peter Gillis verdient bakken met geld aan zijn vakantieparken

Peter Gillis is razend populair door het reality-programma ‘Massa is Kassa’. Hierin wordt hij en zijn familie gevolgd in hun dagelijkse leven. Peter Gillis is de eigenaar van een aantal vakantieparken in Nederland. Daarmee heeft hij een flink vermogen opgebouwd. Goed, genoeg gepraat, we nemen hieronder een kijkje naar het wagenpark van Peter Gillis.

Het wagenpark van Peter Gillis

In de video van Pure Luxe laat hij op zijn dooie gemakkie de ene na de andere dikke wagen zien. Hieronder lichten we er een paar uit. Helemaal onderaan dit artikel vind je de volledige video waarin de realityster onder andere ook zijn enorme villa laat zien. Laten we even kijken naar het wagenpark van Peter Gillis. Hatseflats!

Rolls-Royce Phantom

Waar Pure Luxe nog aankwam in een Rolls-Royce Dawn, overtroeft Peter Gillis dat natuurlijk met een absurde zes meter lange Rolls Royce Phantom. Hiermee komen hij en zijn familie zeker wel in stijl aan op zijn vakantieparkjes.

wagenpark van Peter Gillis rolls royce phantom

Harley Davidson Freewheeler

Na de Phantom licht Peter Gillis de volgende aanwinst van zijn wagenpark uit. In zijn vrije tijd rijdt hij rond op een dikke Harley Davidson Freewheeler. Door de dubbele wielen aan de achterkant is het een genot om naar te kijken én om op te rijden.

wagenpark van Peter Gillis harley davidson freewheeler

Harley Davidson Fatboy

Peter Gillis praat er zo luchtig over dat je ‘m bijna zou vergeten. De Harley Davidson Fatboy staat keurig naast de Freewheeler. De motorfanaat krijgt dus last van keuzestress als ‘ie weer eens op een motor wilt rijden.

wagenpark peter gillis fatboy

Porsche Cayenne

Nicole moet natuurlijk ook veilig en in stijl aan kunnen komen op een afspraak. Daarom heeft Peter Gillis de luxe Porsche Cayenne aan zijn wagenpark toegevoegd. Daar is helemaal niks mis mee. Echter heeft het niet lang geduurd voordat de nieuwe Porsche te koop werd gezet. Het schijnt dat hij toch niet helemaal in de smaak viel.

wagenpark van peter gillis porsche cayenne

Porsche 911 Turbo S

Een cabriolet mag natuurlijk niet missen in het wagenpark van Peter Gillis. Door het nieuwe uitlaatsysteem zit er maar liefst 735 pk onder de motorkap. Dat is toch lekker hoor!

Wagenpark peter gillis porsche 911

Rolls-Royce Cullinan

“Ach, voor doordeweeks is het een fijne auto” zijn de woorden van Peter Gillis. Als je je het kan veroorloven, waarom ook niet? Peter Gillis heeft niet één, maar twee Rolls-Royce wagens in zijn wagenpark. Lekker man!

wagenpark peter gillis rolls royce cullinan

Peter Gillis heeft voor meerdere miljoenen aan motorvoertuigen in zijn wagenpark staan. Bekijk hieronder de volledige video van Pure Luxe, waarin Peter Gillis onder andere vertelt over zijn jeugd en hoe hij ooit begon in de vakantiepark-business.