Peter Gillis heeft een wagenpark waar je ‘u’ tegen zegt, hij kan er dus best eentje missen. Daarom heeft Peter Gillis zijn dikke Rolls-Royce Phantom te koop gezet. De luxe bolide is op te halen voor een belachelijk hoog bedrag, want ja

Uitverkoop in huize Gillis

Eerst zette Peter Gillis zijn villa te koop, toen verkocht hij zijn hatseflats-camper en een paar dagen later zien we de Rolls-Royce van Peter Gillis ook in de verkoop staan. Het is dus uitverkoop in huize Gillis. De vakantieparken-magnaat neemt dus afscheid van een paar luxegoederen, maar dat zal hem niet zoveel uitmaken. In het wagenpark van Peter Gillis staan namelijk nog tal van andere brute wagens.

Rolls Royce Peter Gillis

Peter Gillis zet zijn Rolls-Royce Phantom te koop

Peter Gillis zet zijn Rolls-Royce Phantom via Thijs Timmermans te koop. De Rolls heeft slechts 22.850 kilometer op de teller, het was dus niet zijn ‘daily-driver’. Peter zou Peter niet zijn als hij de auto niet zou hebben voorzien van allerlei snufjes en extraatjes. De Rolls-Royce ziet er dan ook tiptop in orde uit en heeft alles erop en eraan. Met 572 pk zit er een berg van vermogen in de V12 motor. Peter werd vast en zeker foxwild van de benzinekosten, want de auto rijdt alles behalve zuinig.

Rolls Royce van Peter Gillis te koop

Zowel van binnen als buiten straalt de Rolls-Royce van Peter Gillis luxe uit. Het mooie antracieten uiterlijk is kenmerkend voor een Rolls-Royce als deze. Maar zonder sterrenhemel is de wagen niet compleet. Van binnen kun je dan ook wegdromen onder je eigen hemel vol Rolls-Royce-sterren.

Rolls Royce Peter Gillis

Een absurde prijs voor de Rolls-Royce

Er hangt natuurlijk wel een ‘Peter Gillis-prijskaartje’ aan de Rolls-Royce Phantom. De multimiljonair neemt niet zomaar afscheid van zijn parel. GeĂ¯nteresseerden moeten eerst € 483.940,- neerleggen voordat ze de auto kunnen meenemen. Dat is een vrij pittige prijs voor een Rolls-Royce Phantom, maar er hangt dan ook een flinke reputatie aan deze wagen.

Rolls Royce Peter Gillis