Na een trouwe dienst is Peter Gillis er klaar mee en verkoopt hij zijn welbekende camper. Binnenkort kun je zelf lekker hatseflatsen in de luxe camper van Peter Gillis.

Peter Gillis verkoopt zijn luxe camper

Peter Gillis is een regelrechte hit op televisie. In het SBS 6-programma ‘Massa is Kassa’ volgen we de vakantiepark-magnaat op de voet. De grote man geeft ons een kijkje in zijn leven vol luxe, rijkdom en trots. Peter Gillis heeft echt alles wat je maar kan wensen. Dankzij zijn vakantiepark-imperium woont hij in een enorme villa en staan er ontelbaar veel dikke wagens in zijn garage. Daarnaast toert Peter Gillis regelmatig rond in de hatseflats-camper. Maar na een aantal maanden is hij er foxwild van geworden, dus gaat ‘ie in de verkoop.

Camper peter gillis te koop

De Hatseflats-camper is van alle luxe voorzien

De camper van Peter Gillis komt veelvuldig voorbij in de realityserie ‘Massa is Kassa’. De echte fans weten dus al hoe de luxe camper er van binnen en van buiten uitziet. Maar voor de wat minder trouwe fan lichten we de unieke camper nog even uit, want het is echt een pareltje. Het gaat om een Morelo Palace camper. In het huis op wielen is er plek voor een queen-size bed, keuken, badkamer, ruime eettafel, luxe stoelen en nog veel en veel meer. Tijdens de rit kan je in alle luxe tv kijken. Ben je eenmaal op de bestemming aangekomen, dan rol je het zonnescherm uit en creëer je in een handomdraai je eigen terras. Hatseflats!

De vraagprijs is om foxwild van te worden

De luxe camper van Peter Gillis is in 2021 gebouwd en dus splinternieuw. De buitenkant springt natuurlijk in het oog, want aan de achterzijde vind je een groot plakkaat met ‘De Familie Gillis Hatseflats!’ erop. Mocht je deze camper willen kopen, dan moet je vast even twee keer nadenken of je dat erop wil laten zitten. Ook over de prijs valt te twisten. Peter Gillis vraagt namelijk 389.000 euro voor zijn pareltje. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de advertentie op de website van Niesmann+Bischoff.