Al drie seizoenen kunnen we telkens weer zien hoe Peter Gillis en zijn vrouw genieten van hun massieve villa in het Belgische Neerpelt. Alleen kon dat binnenkort zomaar ten einde zijn. De vakantieparkkoning heeft zijn ‘hatseflats-hut’ namelijk in de verkoop gezet. Eén ding is zeker: dit kast van een huis is niet voor iedereen weggelegd, want de prijs van de villa van Peter Gillis is torenhoog.

De  villa van Peter Gillis

Met de villa van Peter Gillis in de verkoop is het ‘drie op een rij’ voor de ‘Massa is kassa’-ster. Eerder zette hij al zijn appartement in Lommel en de Porsche van Nicole in de etalage. De verkoop is toch enigszins verrassend te noemen, gezien het feit dat hij helemaal ‘foxwild’ werd toen hij de woning kon omdopen tot de villa van Peter Gillis.

villa van peter gillis

Dikke prijs voor Peters paleisje

Zie jij jezelf al helemaal zitten in de jacuzzi van de familie Gillis? Dan moet je een dikke portemonnee hebben, kunnen wij je vertellen. De villa van Peter Gillis staat namelijk voor een kleine 1,4 miljoen euro te koop. Al krijg je daar natuurlijk heel wat voor terug.

villa van Peter gillis

Zo is de villa van Peter Gillis van buiten al een plaatje om te zien. Maar ook de binnenkant van dit paleisje mag er zeker wezen. De villa van Peter Gillis heeft maar liefst 275 vierkante meter aan woonoppervlak en telt vijf slaapkamers, een riante keuken, en niet te vergeten; een megatuin. En last but not least krijg je bij de koop van de villa van Peter Gillis een prachtige badkamer met de welbekende jacuzzi. De woning werd in 1989 gebouwd, maar werd in 2019 volledig gerenoveerd. Spliksplinternieuw dus!

villa van Peter Gillis

Grote volksverhuizing in de maak

Wanneer het huis verkocht wordt, gaat er een flinke volksverhuizing plaatsvinden. Zijn hele wagenpark, inclusief Harleys, moeten allemaal mee naar de volgende bestemming.Waar dat ook moge zijn.

Wil je een rondleiding door zijn dikke villa? Check dan onderstaande video van onze vrienden van Pure Luxe: