Peter Gillis kan je kennen van het programma Massa is Kassa. De ondernemer doet goede zaken en is als reality-ster ook steeds populairder. De recente ontwikkeling rondom zijn penthouse is dus opvallend. Gillis heeft zijn penthouse namelijk in prijs verhoogd.

Ondernemer Peter Gillis verhoogt vraagprijs van zijn penthouse

Inmiddels is Peter Gillis voor ons geen onbekende meer. In zijn programma’s zien we hem steevast bezig met het uitbreiden en onderhouden van zijn zaken. Als verhuurder van vakantiechalets heeft hij voor zichzelf ook een prachtige woning op de kop getikt. We schreven eerder namelijk al over de luxe villa waar hij momenteel met zijn familie woont. Daarvoor woonde de ondernemer in een groot penthouse. Dat penthouse zette hij eerder al te koop. Maar wat blijkt? Nu het penthouse nog steeds niet is verkocht, heeft hij de prijs niet omlaag, maar juist omhoog gegooid.

Peter Gillis

Peter Gillis

Luxe penthouse in Lommel

Het penthouse waar Peter Gillis eerst woonde, was 205 m² en bevindt zich in Lommel, gelegen in België. Vooral het grote terras (150 m²) ziet er extreem chill uit. Verder bezit elke slaapkamer over een eigen tv en zijn er in de keuken veel extra’s aangebracht. Daarnaast heeft het huis twee badkamers, waar onder andere een jacuzzi te vinden is. Niet zomaar een penthouse dat je achterlaat dus, maar de familie koos voor een plek met meer ruimte om onder andere buiten te spelen.

Peter Gillis

Peter Gillis

De nieuwe prijs die Peter Gillis vraagt

Het penthouse werd oorspronkelijk voor 895.000 euro te koop aangeboden. Nu het nog niet is verkocht, is onlangs de prijs veranderd. De nieuwe prijs voor het penthouse van Peter Gillis staat op 899.000 euro. Geen groot verschil ten opzichte van de eerste prijs dus, maar toch is de prijsverhoging opmerkelijk te noemen.

Op zoek naar meer prachtige villa’s? Daar zijn er genoeg van te vinden. Zo schreven we eerder al over een prachtige villa in Nijmegen met een miljoenenprijs.