Een beetje leuke woning bezitten is voor de meesten een droom die moeilijk te realiseren is. Zelfs als je jouw droomwoning eindelijk gevonden hebt, blijken er opeens meer mensen geïnteresseerd te zijn en voor je het weet ben je al ver boven de vraagprijs aan het bieden. Als je echter wat beter in geld zit, dan heb je dat probleem niet zo snel. Sterker nog, als je nog een paar miljoen euro over hebt, dan kun je zelfs in deze prachtige villa in Nijmegen gaan wonen.

Super comfortabel wonen in Nijmegen

Goed, de woning is met een vraagprijs van 3,3 miljoen euro zeker niet de goedkoopste. Daar staat dan wel tegenover dat je een bijzondere woning kunt bezitten op een perceel van ruim 2600 vierkante meter en met een woonoppervlakte van 675 vierkante meter. Kortom, grote kans dat dit object een stuk groter is dan je huidige woning. Daar krijg je wel veel woongenot voor teug. Zo heb je de beschikking over vijf slaapkamers, drie badkamers en een speciale wellness-ruimte met binnenzwembad, jacuzzi en een waanzinnig mooie sauna. En laatst genoemde is hartstikke lekker én gezond. Lees hier bijvoorbeeld waarom jij af en toe een sauna moet pakken.

Nijmegen

‘De Paddenstoel’

De villa is in de jaren dertig gebouwd en wordt in de volksmond ‘de paddenstoel’ genoemd. Voor de woning werd gebouwd was hier namelijk een groot berkenbos met een kleine boshut wat de naam Paddenstoel droeg. Precies op die plek staat nu deze riante villa. Als je goed kijkt, zie je dat de woning is gebouwd in de vorm van een groep paddenstoelen, als een forse knipoog naar het verleden.

Nijmegen

Ruim wonen op vier woonlagen

Het is zeker geen straf om deze villa op een riant perceel van ruim 2600 vierkante meter te betrekken. Je hebt behalve een meer dan aantrekkelijke woning, ook een geheel onder architectuur aangelegde, geheel omheinde parkachtige tuin met voldoende privacy. De bewoners hebben de woning goed prima onderhouden, bovendien is het geheel gemoderniseerd. Zo is het leef -en slaapgedeelte verdeeld over de vier woonlagen en zorgt het afwerkingsniveau voor extreem veel wooncomfort. De luxe wellness-ruimte in het souterrain is voorzien van een zwembad met jetstream, jacuzzi, stoombad en een uitgebreide fitnessruimte. Veel meer kun je jezelf niet wensen, afgezien van de vraag of het binnen je budget past.

Nijmegen

Wil je meer foto’s zien? Ga dan naar de de Funda-pagina.