Het recentste seizoen van La Casa de Papel is inmiddels al weer een tijd te zien op Netflix. Dat we inmiddels weer een stuk verder zijn met het ingenieuze plan van Le Professor betekent niet dat de ontwikkelingen rondom de serie stil liggen. Zo is er één theorie over het vervolg van de serie die steeds populairder lijkt te worden. Ook de acteurs en actrices achter de personages blijven ons bezighouden. Eén hiervan is de goedzak achter Helsinki.

Helsinki uit La Casa de Papel met verrassende tattoo

De castleden van La Casa de Papel blijven ons verbazen. Ondanks dat er ook een documentaire is uitgekomen over het succes van de serie, ontdekken we steeds meer over ze. Zo zijn er 10 facts over de cast die jij waarschijnlijk nog niet kende. Elke acteur of actrice lijkt zijn of haar eigen unieke aspecten te hebben. De acteur die Oslo speelt is in het echt bijvoorbeeld bizar gespierd. Darko Peric, de acteur die Helsinki speelt in La Casa de Papel ‘verbergt’ een grote tatoeage. Nou ja, verbergen? We zagen zijn tatoeage al in de serie. Grote kans alleen dat je dacht dat deze tatoeage nep was. Niet dus.

Een echte dierenvriend

Darko Peric heeft vele acteerrollen gehad, maar we kunnen met een gerust hart zeggen dat La Casa de Papel wel zijn echte doorbraak was. De acteur geeft nu onder andere Qiqong lessen. Hierbij geeft hij fysieke en mentale trainingen aan acteurs om ze klaar te stomen. Peric was niet altijd een acteur. Voor hij in de rol van Helsinki kroop, studeerde hij namelijk dierengeneeskunde. Dat verklaart meteen de tatoeage op zijn buik een stuk meer.

Gigantische beer tatoeage

In La Casa de Papel was Helsinki’s tatoeage ook al een keer te zien. Wie dacht dat dit met make-up was aangebracht, heeft het mis. De acteur heeft in het echt ook de tatoeage van een gigantische grote beer op zijn buik staan. Voor iemand die geneeskunde studeert dus geen hele verrassende keuze. Het kan natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat iedereen de acteur (en zijn personage in de Spaanse Netflix serie) een grote knuffelbeer vindt. Ben je geïnspireerd geraakt door de acteur? Check dan eerst goed hoe je een nieuwe tattoo moet verzorgen.