Dat de bendeleden uit La Casa de Papel ook maar gewoon acteurs zijn zou je bijna vergeten als je diep in het nieuwste seizoen zit. Toch is het soms ook leuk even te kijken naar de persoon achter de rol, in het echte leven. Dan kom je er bijvoorbeeld achter dat ‘Oslo’ niet alleen groot is, maar ook nog eens insane gespierd.

La Casa de Papel

De hele hype rondom de Spaanstalige hitserie La Casa de Papel is weel volledig aangewakkerd. Al is het vuurtje nooit echt gedoofd geweest. Al vier seizoenen lang houden de plannen en acties van El Professor en zijn bende ons in de greep. Zeker nu deze bizarre theorie onlangs uitlekte.

Het is knap hoe de makers het voor elkaar krijgen elk seizoen weer voor nieuwe verhaallijnen te bedenken en een bak aan spanning te creëren. Durven we voorzichtig te stellen dat seizoen 4 zelfs misschien één van de beste seizoenen is tot nu toe?

la casa de papel

Oslo: groot, breed en mega gespierd

In de verhaallijn gedurende de afgelopen 4 seizoenen hebben we kennis gemaakt met een hoop figuren, maar ook afscheid moeten nemen. Dat is het geval bij Oslo. Deze beer van een vent was bijzonder stil en een gehoorzame kracht binnen de bende. Samen met zijn ‘Helsinki’ vormden ze een zachtaardig stel reuzen. Oslo hebben we niet heel lang mee kunnen maken, al snel eisde de overval zijn tol en overleefde hij het meesterplan niet.

Maar in het dagelijkse leven gaat Oslo, die eigenlijk Rober Dragos heet, natuurlijk gewoon door. We zien hem niet meer in zijn rode uniform, maar in zijn eigen kloffie en waar kwamen we achter? De beste man is niet alleen reusachtig groot, maar ook ongelooflijk gespierd!

Kijk zelf maar naar onderstaande foto’s, dan wordt wel duidelijk dat je Oslo ook in het echte leven niet als vijand moet willen hebben.