We zeiden het al eerder: Game of Thrones krijgt een prequel! En ondanks dat we nog aan het aftellen zijn naar het laatste seizoen van de originele serie – met onder andere een Promo, Teaser en Preview – komen er nu al details naar buiten over de serie die ons terugbrengt naar een tijd voor die van Jon Snow, Cersei Lannister en Daenerys Targaryen. Zoals het plot en nu de cast! Met als grote ster Naomi Watts, die we allen natuurlijk kennen van King Kong:

Cast Game of Thrones Prequel

De grote naam op de lijst is dus Naomi Watts, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Ze krijgt namelijk gezelschap van Josh Whitehouse (Poldark), Jamie Campbell Bower (Harry Potter and the Relics of Death) en Georgie Henley (Chronicles of Narnia).

Ook genoemd in de cast zijn Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Robin Hood), Ivanno Jeremiah (Humans) Toby Regbo (The Last Kingdom), Alex Sharp (To The Bone) en Sheila Atim.

Game of Thrones Prequel Cast Game of Thrones Sequel Cast 1

We hebben helaas nog geen woord vernomen wat hun personages zullen zijn en of ze de voorouders vormen van House Stark, Baratheon, Lannister, Tyrell, Arryn, Targaryen, Tully, Greyjoy of Martell. Maar goed, dat houdt het een beetje spannend!