Na heel, heel lang wachten kunnen we dan eindelijk een blik werpen op nieuw beeldmateriaal uit het achtste seizoen van Game of Thrones. HBO heeft namelijk een Sneak Peak compilatie van hun meest populaire series online geknald en niemand minder dan Daenerys en Sansa nemen de honneurs waar voor Game of Thrones Seizoen 8! In het filmpje zie je ook “spoilers” uit Watchmen, Euphoria, BigLittleLies en meer voor 2019:

Daenerys en Sansa

Daenerys Targaryen en Sansa Stark zijn met Cersei Lannister de machtigste vrouwen in HBO’s meesterwerk, en de twee komen eindelijk oog in oog te staan. Het is wellicht kort, maar krachtig en het geeft een hoop reden tot speculatie. In een eerder artikel debunkte we namelijk al een cryptische Teaser Trailer van Game of Thrones Seizoen 8, wat deed vermoeden dat Winterfell moest buigen voor de Nightking. Gezien de nieuwe beelden zouden we zomaar eens ongelijk kunnen krijgen, omdat de Mother of Dragons schijnbaar eerder in Winterfell arriveert.

Het blijft echter de vraag of zij bij machte is om het huis van de Starks uit de ijzige handen van de Nightking te houden! Genoeg om naar de releasemaand april uit te kijken dus!

Fotografie: HBO