HBO heeft eindelijk hun eerste officiële Teaser Trailer van Game of Thrones 8 uitgebracht om het laatste seizoen van hun hitreeks, Game of Thrones, te promoten. Waar de eerste Promo Trailer geen nieuwe beelden prijs gaf, valt er ook in deze zeer korte teaser weinig te zien, toch is er wel veel om te doen! Kijk eerst zelf maar:

Officiële Teaser van Trailer Game of Thrones 8

Teasers staan erom bekend de kijker te hypen met kort beeldmateriaal, maar degenen die slechts een duel tussen ijs en vuur zien moeten toch beter opletten. De volgende breakdown kan echter worden ervaren als te veel informatie, dus bij deze een SPOILER ALERT!

De trailer trapt af met ijzige mist die over Westeros neervalt, wat duidt op de komst van de Night King – de Dire Wolf die bevriest kan betekenen dat   huize Stark, Winterfell, verloren gaat! Een tactische zet van de Night King, waar Bran Stark en Jon Snow de grootste connectie hebben met ‘m. Omdat de mist verder trek en zelfs een draak in zijn greep neemt is de kans groot dat de Starks hun voorouderlijke kasteel moeten verlaten. Het blijft gissen, maar omdat Viserion al een nieuw kleurtje heeft is het nu de beurt aan Rhaegal, waar het aannemelijk blijft dat Drogon tot het einde vecht met Daenerys. Over Daenerys gesproken; nadat de Draak in ijs vergaat zien we een Leeuw in vuur opgaan, wat ons te kennen geeft dat Cersei met huis Lannister er ook aan moet geloven. Ook Daenerys rukt op en zo komt het uiteindelijk aan op een clash tussen Ice & Fire!

Ice & Fire

Wie komt er aan het einde bovenaan uit? Jon Snow en Daenerys Targaryen of de nachtkoning? Wellicht dat de eerste officiële trailer voor het laatste seizoen wat meer prijs geeft! Grote kans dat we deze in januari te zien krijgen, waar de serie live gaat om april 2019!