Grote kans dat je dit leest vanuit je tuin, vanaf je balkon of misschien zelfs een terras. Met temperaturen boven de 20 graden kunnen we wel zeggen dat de zomer nu écht in aantocht is. Reden dus voor een nieuwe zonnebril.

De zomer in met een nieuwe zonnebril

Een zonnebril is multifunctioneel. Allereerst beschermt hij je natuurlijk tegen de zon. Hiermee hoef jij in een gesprek met iemand niet steeds je ogen dicht te knijpen. Ook is het één van de handige oplossingen voor die laaghangende zon in het verkeer. Heb jij last van hooikoorts, dan kan een zonnebril je ook helpen. Onder andere door een zonnebril te dragen heb jij minder last van hooikoorts. Maar naast dat het accessoire de zon tegenhoudt, is en blijft het ook een gewild stijlproduct.

zonnebril

Combineer je zonnebril met verschillende looks

Jouw zomeroutfit maak je helemaal af met een zonnebril. Wil je zomers en casual voor de dag komen, dan is een Wayfarer exemplaar een goede keuze. Deze zwarte zonnebrillen doen denken aan Hollywood-sterren zoals James Dean. Perfect bij een wit T-shirt en een jeans, maar ook voor op het strand. Een Aviator zonnebril (ook wel pilotenbril genoemd) daarentegen kun je goed dragen bij een overhemd en een wat nettere broek. Natuurlijk zijn er ook nog andere modellen naast deze twee klassieke modellen. Zo zie je op festivals veel ronde zonnebrillen terugkomen, of zonnebrillen met gekleurde glazen.

 

Betaalbaar en stijlvol

Voor zonnebrillen geldt dat je er beter een paar in huis kunt hebben. Zo kun je ze gemakkelijk combineren met verschillende looks. Draag een sportieve zonnebril bijvoorbeeld boven je Nike Air Max en een klassiek model tijdens een diner op het terras. Niet elke bril hoeft duur te zijn. Zeker als jij meerdere wil afwisselen. Wij selecteerden daarom tien betaalbare modellen. Zo ben jij klaar voor deze zomer.