Kleding maakt de man, die uitdrukking ken je waarschijnlijk wel. De juiste kledingkeuzes zorgen echter ook nog eens voor vrouwelijke aandacht en waardering. Er zijn nou eenmaal bepaalde items die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen. Reden om je te verdiepen in wat je moet dragen om haar interesse op te wekken.

Deze kleding zorgt voor vrouwelijke goedkeuring

We vertelden je eerder al over de 10 dingen waar mannen onzeker over zijn maar die vrouwen niets uitmaken. Waar vrouwen echter wel een mening over hebben (zoals je vast al wist) is de juiste kleding. Reden dus om tóch wat aandacht te besteden aan je outfit voordat je haar op date vraagt of op het punt staat samen een restaurant te bezoeken. Wij vertellen je over 5 kledingitems die je vriendin of date zeker kan waarderen.

Truien van zacht materiaal

We lieten je eerder al wat hoodies zien die niet in je kast mogen ontbreken. Als het aankomt op truien en sweaters is er niets zo heerlijk als één in zacht materiaal. Of je nou een dunne of dikke (col)trui draagt: zacht materiaal is altijd een goede keuze. Het zorgt ervoor dat een man met een strengere uitstraling zachter overkomt. Bovendien zal ze het fijn vinden om uitgebreid met je te knuffelen en tegen je aan te kruipen. Kleine disclaimer: grote kans dat je je exemplaar binnen no time kwijt bent en dan ligt hij bij haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Duchon (@richard_duchon)

Accessoires

Als het aankomt op accessoires voor mannen zijn er talloze voorbeelden te verzinnen die stuk voor stuk je outfit helemaal afmaken. Denk aan smartwatches voor een sportieve look, of een stropdas tijdens een formele gelegenheid. Ook een stoere armband of vette zegelring zal worden gewaardeerd. Je laat met deze accessoires zien dat jij naast je alledaagse kleding ook oog hebt voor detail.

Leren jas

Niets zo stoer als een man in een leren jas. Deze jas is al generaties lang hét toonbeeld van stoere en zelfverzekerde mannen. De combinaties met dit kledingstuk zijn bovendien eindeloos. Zo kun je hem dragen met een zwarte jeans en chelsea boots, of juist met een (casual) spijkerbroek en sneakers. Investeer in een exemplaar dat lang meegaat met een tijdloos karakter.

Net kostuum

Verreweg het meest chique zien wij mannen er uit in een kostuum. De dresscode die bedrijven hanteren wordt steeds soepeler en dus zal het niet snel voorkomen dat jij in een volledig pak naar je werk moet. Toch is dit dé keuze als jij indruk op haar wil maken. In een kostuum aanschuiven tijdens een etentje of bruiloft zorgt er geheid voor dat je outfit haar nog lang bij zal blijven.

kleding

Joggingbroek

Goed, dit is wel heel erg tegenovergestelde van bovenstaand kostuum. Toch kan een joggingbroek, bij voorkeur zonder shirt, haar ook gelukkig maken. De ongedwongen en relaxte uitstraling die jij hebt in een joggingbroek kan dan dus ook een fijn contrast vormen met je andere outfits.