Truien zijn een onmisbaar kledingstuk in je kast en dat heeft te maken met het feit dat er geen maand voorbij gaat waarin je er niet één van de stapel trekt. In de winter draag je niet anders, maar ook in de zomer komen hoodies bijzonder vaak van pas. Denk aan late avonden buiten, regenachtigere dagen of als jas-vervanging bij een avondje uit. Met deze truien weet je zeker dat je er goed bij loopt deze zomer.

Truien zijn onmisbaar in je kast

Ongeacht de kledingstijl die je hebt, zijn truien een essentieel onderdeel van de garderobe. Je kunt hem dragen op een luie dag op de bank, boven een korte broek als het toch wat fris wordt op het terras, of om je warm te houden bij een late avond buiten.

truien

Hoodies zijn er dan ook in alle soorten en maten. Van oversized een drukke print tot simpel effen en iets slimmer. Wij hebben 10 truien voor je op een rijtje gezet, om de keuze wat makkelijker te maken. Eén ding is zeker: als je een vriendin hebt moet je voorzichtig zijn, want die gaat er gegarandeerd met je nieuwe exemplaar vandoor. Nog meer gaten in je zomergarderobe? Check dan ook deze toffe zwembroeken.