De laatste dag van juli en augustus belooft een zonnige maand te worden: mannen, de zomer is gaande. Hoe iedereen er precies invulling zal geven weten we niet, maar dat er bepaalde dingen nodig zijn om een zomer in de basis te laten slagen staat natuurlijk vast. Zo kun je niet zonder goede barbecue, is een paar witte sneakers in je kledingkast onmisbaar en wordt zwemmen of rondvaren op je opblaasbare speedboot wel lastig zonder zwembroek. Daarom helpen we je een handje en zochten we een paar zwembroeken uit.

Zwembroeken voor de zomer

Of je nou liever aan het zwembad ligt, je fanatiek baantjes trekt, op het strand ligt te bakken of al varend over het water gaat: zonder zwembroek is geen optie. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil, maar het je kunt er niet meer omheen dat je er een beetje stijlvol bij moet lopen.

zwembroeken

Over smaak valt verder niet te twisten. De een heeft het liefst een effen exemplaar, terwijl het printje voor de ander niet druk genoeg kan. Hier onder vind je 10 exemplaren, van kort tot lang, van fel tot pastel en van rustig tot druk. Zo zit er voor iedereen wat tussen en weet je zeker dat je ready bent voor de zomer.