Nu het steeds vaker aangenaam warm is, begint het weer te kriebelen. Voor de een betekent dat lekker barbecueën tot hij geen vlees meer kan zien, en een ander brengt zijn vrije tijd liever door op het water. Dat laatste kan lastig zijn als je geen eigen boot hebt. In dat geval kun je twee dingen doen: een boot huren of er zelf een kopen. Op Amazon scoor je in ieder geval goedkoop je eigen opblaasbare speedboot!

Speedboot voor de zomer

Niks is lekkerder dan met je eigen boot een flink stuk gaan varen. Als die boot dan ook nog eens vet snel kan gaan is het helemaal top. Klein probleem: een beetje leuke speedboot kost al gauw zo’n 2400 euro en dan hebben we het dus over een occasion. Wil je niet zoveel geld kwijt zijn, dan is het de moeite waard om Amazon te bezoeken. Daar vindt je namelijk een volwaardige opblaasbare speedboot voor slechts 192 euro. Laat je overigens niet misleiden door de superlage prijs, deze multifunctionele speedboot is opblaasbaar en staat garant voor eindeloze tochtjes op het water op volle snelheid.

speedboot

Opblaasbare speedboot van Amazon

Even een stukje gaan varen met je vrienden of zelfs met het hele gezin is geen probleem met deze ‘Inflatable Bay Breeze Boat Party Island’. Het geheel biedt ruimte aan zes personen. Neem dat overigens niet al te letterlijk, het is berekend op een maximaal gewicht van 480 kilo, dat is dus 80 kilo per persoon.

speedboot

De prijs

De speedboot kost slechts 192 euro. Voor dat bedrag koop je nergens een gelijkwaardig vaartuig. Ben je slim, dan schaf je het ding gewoon met een stel vrienden aan. Voor een groep van vijf vrienden is dat dus slechts 32 euro per persoon. Voor dat geld kun je het niet maken om het te laten liggen en weet je zeker dat je een fantastische zomer tegemoet gaat.