Echte mannen hebben een goede klok om hun pols. Het horloge is misschien wel het perfecte accessoire voor ons mannen om onze outfit een extra boost te geven. De laatste jaren zijn smartwatches begonnen aan een gigantische opmars. Een polsklok die niet alleen de tijd voor je heeft, maar je met hetzelfde gemak vertelt hoe snel je hart klopt, hoe je hebt geslapen en of het tijd wordt om jezelf weer eens van die luie stoel af te sleuren en in actie te komen.

smartwatches

Smartwatches zijn super functioneel en informatief, maar lang niet altijd even stijlvol. Voor wie er op werk, met vrienden of op feestjes goed bij wil lopen, maar ook geen informatie wil missen zijn dit 10 smartwatches waarmee je er stijlvol uitziet én je de fittrack-freddy uit kunt hangen.

Stijlvolle smartwatches

Natuurlijk gaat het bij smartwatches in eerste instantie om de informatieve kwaliteiten, maar dat betekent niet dat we er ook altijd uit willen zien alsof we elke stap nauwkeurig tellen. Denk aan een zakelijke outfit, of wanneer je met vrienden een hapje gaat eten, dan heb je liever een ‘gewoon’ horloge om je pols. Herken jij deze tweestrijd? Dan zijn de volgende 10 smartwatches wellicht een goede optie voor je. Niet alleen tracken ze de dingen die je wil meten, ook zijn ze stijlvol genoeg om je outfit een extra boost te geven. Win-win dus.

Vind je het wel prima met het aantal stappen en geloof je het wel met je hartslag, maar ben je wel op zoek naar een horloge dat je de tijd kan vertellen? Kijk dan eens tussen deze 10 horloges onder de 100 euro.