Mannen en horloges. De één kan niet zonder, de ander binged zijn eigen hartslag vanaf zijn smartwatch en weer een ander heeft (nog) een lege plek rondom de pols. Speciaal voor deze laatste categorie, en voor ieder ander die zijn klokkenverzameling graag wat uitbreidt, hebben we een selectie van 10 horloges voor je klaar staan. Allemaal onder de 100 euro, het hoeft immers geen fortuin te kosten om er goed bij te lopen.

Horloges voor mannen

Daar waar vrouwen zich volledig kunnen behangen met sieraden in alle vormen, is de keuze bij mannen nog iets beperkter. Dat wil niet zeggen dat het er niet is, in tegendeel. Wij mannen krijgen steeds beter door dat met het juiste accessoire een flinke boost kan worden gegeven aan je outfit. Naast armbanden, een ring of een goede zonnebril is een horloge een ideaal middel om je outfit net van dan beetje extra te voorzien.

horloges

Binnen de categorie horloges bestaan er honderden verschillende soorten. Niet alleen kun je de keuze maken tussen een smartwatch of een ‘meer traditioneel model’, ook is er in materiaalsoort en vormgeving dusdanig veel verschillend aanbod, dat er voor iedereen een perfect horloge bestaat. Verdiep je daarom goed in de verschillende opties en kijk wat voor jou de ideale aanvulling is op je kledingstijl.

Het hoeft niet duur te zijn

Een factor die veel mensen mogelijk tegenhoud in investeren in een mooie klok, is de angst voor de prijs van horloges. Natuurlijk kun je het zo bont maken als je wil, een gemiddelde Rolex kost je zo ongeveer al je ribben uit je lijf bijvoorbeeld, maar het hoeft niet per definitie duur te zijn om iets moois om je pols te hebben hangen. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij 10 verschillende horloges voor je op een rij gezet. Allemaal verschillend van uiterlijk, van robuust tot aan verfijnd, maar allemaal gelijk in budget: deze horloges kosten minder dan 100 euro.