De meningen over tatoeages zijn verdeeld. Sommige zitten helemaal vol met tatoeages, terwijl anderen er niets van moeten hebben. Toch zijn er steeds meer mensen die een tattoo nemen. Uit onderzoek blijkt wat mannen de mooiste plek vinden voor een tatoeage bij vrouwen.

Tatoeage bij vrouwen

Een tatoeage bij vrouwen kan ongelofelijk aantrekkelijk staan. Zo schreven we je recent al over alle sexy tatoeages van Scarlett Johansson. Of het nou een bloem, quote of juist een sleeve is: zo’n tatoeage staat bij vrouwen helemaal niet verkeerd. Dat blijkt ook uit groot onderzoek dat is afgenomen door Zensa Skincare. Dit onderzoek werd afgenomen onder duizend participanten. Zij gaven hun mening over de grootte, plek en het ontwerp van tatoeages.

Dit zijn de mooiste plekken voor een tatoeage, volgens mannen

Het vrouwelijk lichaam bestaat uit veel mooie plekken, maar een paar lichaamsdelen zijn volgens mannen favoriet als het neerkomt op een tatoeage bij vrouwen. Op de eerste plek staan schouders en heupen. Daarna worden de onderrug en bovenarm genoemd. Ook de ribbenkast, het scheenbeen en een tattoo op je voet worden genoemd als plekken waar mannen graag een tatoeage zien verschijnen.

tatoeage bij vrouwen

Minder mooie plekken om te tatoeëren

Naast de favoriete plekken van mannen zijn er ook een aantal plekken waar we liever géén tatoeage bij vrouwen willen zien. Dit zijn vooral in het gezicht en op de onderlip. Ook daar zijn natuurlijk de meningen over verdeeld in het onderzoek van Zensa Skincare. Als het aankomt op tatoeages is er één soort tatoeages dat het meeste in de smaak valt. Dit zijn namelijk minimalistische, illustratieve tattoos waarbij het werk van de tattoo-artist goed naar voren komt.

Tips bij je eigen tattoo

Ben jij zelf van plan om een tattoo te nemen? Check dan eerst nog even onze handige tips. Zo lieten we je al weten wat de prijs van een tattoo is. Ook is het handig om te weten hoe je je nieuwe tattoo moet verzorgen. Zo ben je helemaal voorbereid op het nemen van een tattoo.