Scarlett Johansson, tatoeages? De blonde actrice staat al jaren hoog in de piramide van succesvolle Hollywood-actrices. Daarnaast zal menig man beamen dat de vrouw een ongekende aantrekkingskracht heeft. Dat ze over haar hele lichaam tatoeages heeft komt voor velen als een verrassing, zo hebben velen haar immers niet in hun hoofd. Toch heeft Scarlett redelijk wat inktkunsten op haar lichaam staan. We zetten de meest opvallende voor je op een rijtje.

Scarlett Johansson, de koningin van de filmwereld

Scarlett Johansson draait al een tijdje mee in de filmwereld, en niet zonder succes. Nadat ze als kind al in een paar films speelde, kwam haar echte grote doorbraak in 2003, in de film Lost in Translation. De prijswinnende film liet niet alleen zien dat Johansson de kneepjes van het vak uiterst goed beheerste, maar gaf haar ook de status van sekssymbool. Ze groeide snel uit tot één van de meest gevraagde actrices in Hollywood.

Er zal dan ook niemand zijn die niet meteen een beeld in zijn hoofd krijgt bij het horen van haar naam. Maar hoe graag we ook naar Scarlett Johansson kijken, de hoeveelheid tatoeages is velen nog nooit opgevallen. En dan denk je wellicht, dan zullen het wel kleintjes zijn, maar niets is minder waar. De blondine heeft over haar hele lichaam kunstwerken laten zetten, van klein tot behoorlijk groot. Wij zetten de meest opvallende voor je op een rijtje.

De rozen en het lam

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen en met de grootste beginnen. Op de rug van Scarlett Johansson zien we een rozenstruik met een lam geprotraiteerd. Hoe duidelijk zichtbaar deze tatoeage ook is, en hoe trots de actrice hem ook vaak showt in jurken met een lage rug, ons is hij tot op heden altijd ontgaan. Over de betekenis wil Scarlett niets loslaten, maar vermoedelijk is het een verwijzing naar haar dochtertje Rose. Je vraagt je af hoe je deze ooit hebt kunnen missen, waarschijnlijk omdat hij in films meestal bedekt is. Tijdens stunts zou hij sowieso nooit zichtbaar zijn, die scenes worden immers opgenomen door de sexy stuntdubbel van Scarlett.

View this post on Instagram

Gorgeous 👑#scarlettjohansson

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld) on

De zonsondergang

Op haar linker onderarm lijkt ze voor iets luchtigers te zijn gegaan. Daar vind je een felgekleurde zonsondergang. Heeft iets weg van een kindertekening, maar hé. Ieder zijn smaak.

View this post on Instagram

So perfect ✨#scarlettjohansson #blackwidow Via Reddit

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld) on

Avengers Insignia

Dan een kleine ode aan de Avengers. Hoog op haar rechterarm staat het Avengers Insignia. Waarschijnlijk heeft de actrice hem laten zetten vanwege de boost die deze peperdure franchise haar carrière heeft gegeven. Leuk detail, zowel zij als de vier van de vijf andere Avengers heeft deze tatoeage op het lichaam staan.

Rozen, rozen en nog meer rozen

De rozen op haar rug waren er nog niet genoeg, en dus heeft Scarlett Johansson ook op haar linker ribben een roos van flink formaat laten inkten.

View this post on Instagram

♥️#scarlettjohansson

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld) on

De armband

Een permanente armband, je moet er maar op komen. Op de rechter pols van Scarlett Johansson heeft haar favoriete tatoeëerder een bedelarmband getekend. Zo weet je in ieder geval zeker je sieraden nooit te verliezen.

View this post on Instagram

Stunning ❤️#scarlettjohansson

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld) on

De vliegende uil

Aan dieren geen tekort, op het lichaam van Scarlett Johansson. Van het lam op de rug schakelen we over naar de vliegende uil in de taille van de actrice. Wederom geen kleintje van formaat, wel eentje waar ze duidelijk trots op is, gezien de vele jurken die ze draagt waarin de tatoeage duidelijk zichtbaar is.

View this post on Instagram

Amazing Look😍😍😍 #scarlettjohansson#BlackWidow

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld) on

Lucky You

En dat tot slot een laatste tatoeage: ook op haar ribben, daar zo net boven die vliegende uil, staat een wat kinderlijke versie van een hoefijzer met de tekst ‘Lucky You’.