Wilfred Genee is als op het op zijn salaris aankomt meer dan te benijden. De presentator ziet maandelijks eurotekens in zijn ogen. Dit is het gigantische salaris van Wilfred Genee.

Wilfred Genee staat van start met nieuwe voetbaltalkshow

Vanaf 15 augustus is start Talpa met een nieuwe voetbaltalkshow onder leiding van Wilfred Genee. De presentator gaat samen met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde over voetbal praten. Het is nog onbekend hoe het programma gaat heten. De nieuwe talkshow is “voorlopig zonder einddatum” elke maandag en vrijdag te zien zijn op Veronica.

Het programma zal worden uitgezonden naast Vandaag Inside, dat nog steeds met vaste gasten René van der Gijp en Johan Derksen te zien zal zijn. Of Wilfred Genee met de extra presentatieklus qua salaris omhoog zal gaan, is vooralsnog onbekend. Al heeft Wilfred Genee op dit moment niets te klagen over zijn salaris.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Het salaris van Wilfred Genee

Voor zijn overstap naar Talpa, verdiende Wilfred Genee bij RTL 500.000 euro per jaar. Met zijn transfer naar Talpa ging Wilfred Genee er qua salaris flink op vooruit. In Roddelpraat onthulde Dennis Schouten dat tijdens de onderhandelingen van het inmiddels bekende Vandaag Inside een klein akkefietje ontstond tussen de drie heren van het Veronica Inside. Wilfred Genee verdiende destijds namelijk een salaris van 1,2 miljoen euro per jaar. Zijn compagnons verdienden 6 tot 7 ton per jaar. Dat zat toch niet helemaal lekker bij het drietal. Hoe dat is afgelopen, is nog maar de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wilfred Genee (@wilfred.genee)

Eén ding is in elk geval zeker: met het salaris dat Wilfred Genee krijgt, kan hij zwemmen in het geld. Kan ‘ie mooi op vakantie naar een tropische bestemming met de bloedmooie Lili Pirayesh.