Ja hoor, de mannen van VI zijn terug, en beter dan ooit! In plaats van dat ze twee dagen per week uren over voetbal praten, gaan ze nu een dagelijkse talkshow maken. In VI Vandaag wordt in een klein uurtje alle commotie van de dag besproken, natuurlijk wel op de VI-manier. Bij een nieuw programma hoort natuurlijk een nieuw salaris. Johan Derksen heeft al enigszins prijsgegeven wat zijn nieuwe salaris gaat zijn.

De VI-mannen zijn dagelijks te zien in VI Vandaag

Waar kortgeleden iedereen nog dacht dat de mannen van VI uit elkaar zouden gaan, doen ze nu het tegenovergestelde. René van der Gijp, Wilfred Genee én de oude bromsnor Johan Derksen zijn dagelijks te zien in VI Vandaag. Wilfred heeft weer hard onderhandeld met John de Mol over een nieuw contract. Met het nieuwe salaris zal Johan Derksen zeker heel blij zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VI Vandaag (@vi_vandaag)

Eindelijk een nieuw contract voor de bromsnor

Na de ‘Akwasi-rel’ doneerde Johan Derksen de helft van zijn salaris aan een goed doel. Het laatste jaar van Veronica Inside verdiende hij dus nog maar het helft van zijn salaris. Aangezien Johan Derksen destijds 500.000 euro per jaar verdiende, mocht hij nog niet treuren met een dikke 250.000 euro. Maar toch heeft hij lang verlangd naar een nieuw contract, en die is er nu eindelijk gekomen. Het salaris van Johan Derksen gaat er in 2022 flink op vooruit!

Het nieuwe salaris van Johan Derksen bij VI Vandaag

Johan Derksen is in 2022 vijf dagen in de week op de buis te zien, daar hoort natuurlijk een hoger salaris bij. Hoewel ze meer dan twee keer zoveel op TV zijn, is het salaris van Derksen niet verdubbeld: “Dat viel wel tegen ja,” zei hij gekscherend. De 72-jarige analist tikt dus nog geen miljoen aan, maar we verwachten dat zijn nieuwe salaris niet ver daaronder zit.