Entertainment

Rico Verhoeven leert Logan Paul hoe je moet kickboksen

Rico verhoeven logan paul sparren

Onlangs schreven we dat Rico Verhoeven met Logan Paul erop los boksten op een bokszak, maar daar bleef het niet bij. De twee doken ook nog samen de ring in. Daar laat de ‘King of Kickboxing’ even zien hoe het is om een low-kick te incasseren.

Rico Verhoeven op bezoek in Amerika

Rico Verhoeven is druk bezig met de voorbereidingen van zijn eigen actiefilm Black Lotus. De opnames van deze actiefilm staan gepland voor deze zomer. In de nieuwe actiefilm Black Lotus gaat een oud-militair (gespeeld door Rico Verhoeven) zijn wapens voor de laatste keer tevoorschijn toveren om de liefde van zijn leven te redden. Voor deze actiefilm bezoekt de tienvoudig wereldkampioen verschillende locaties in de Verenigde Staten. Hier gaat Rico Verhoeven aan de slag met acteerlessen, stunttrainingen en vuurwapentrainingen. Een tijdje terug was de ‘King of Kikcboxing’ in Puerto Rico. Daar trof hij ook Logan Paul.

 

Rico Verhoeven bokst met Logan Paul

Logan Paul focust zich de laatste tijd steeds meer op een carrière als vechtsporter. Zo vocht de Amerikaan vorig jaar tegen Floyd Mayweather, die uiteindelijk onbeslist bleef. Samen met Rico dook hij de boksschool in voor een trainingssessie. Op de Instagram van GLORY zag je hoe Rico Verhoeven en Logan Paul een bokszak training deden. Kort daarna kwamen nieuwe beelden vrij van de training. De YouTube-ster mocht de pijnlijke lowkick van Rico ervaren. Logan doet zijn best en lijk het naar zijn zin te hebben. Toch moet hij doorpakken van Verhoeven. Na een trap zegt Rico: “Follow up”. Oftewel wel blijven opletten Logan Paul. Bekijk de beelden van de training hieronder.

View post on Twitter

Onlangs maakte Rico bekend dat hij de ring in gaat voor een groot nieuw evenement in Ahoy: HIT IT. Het wordt geen titelgevecht, maar de verwachting is dat hij de ring in gaat tegen een grote speler. Misschien is Logan Paul nog beschikbaar voor een gevecht?