Rico Verhoeven gaat behoorlijk los in Amerika. De ‘King of Kickboxing’ is op dit moment in de Verenigde Staten voor de voorbereidingen van een filmproject. Op zijn Instagram deelde Rico Verhoeven van zijn vuurwapentraining.

Rico Verhoeven krijgt zijn eigen actiefilm

De ‘King of Kickboxing’ is op dit momenteel druk bezig met de voorbereidingen van zijn eigen actiefilm Black Lotus. De opnames van deze actiefilm staan gepland voor deze zomer. Voor deze actiefilm bezoekt de tienvoudig wereldkampioen verschillende locaties in Midden- en Noord-Amerika. Hier gaat Rico Verhoeven bezig met acteerlessen, stunttrainingen en dus vuurwapentrainingen. Van laatst genoemde deelde hij een aantal beelden op zijn Instagram-pagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven showt brute schietskills

De film Black Lotus zal gaan over een oud-militair (gespeeld door Rico Verhoeven) die zijn wapens voor de laatste keer tevoorschijn tovert om de liefde van zijn leven te redden. Normaal gesproken gebruikt Verhoeven alleen zijn vuisten om andere mannen toe te takelen, maar voor deze film is zwaarder geschut nodig. Naar verluidt gaat The Black Lotus lijken op films zoals Taken en Man on Fire. Dit betekent dat vooral de actiescènes flink vertegenwoordigd zullen zijn. Om zo’n vuurwapen onder de controle te houden is de nodige training nodig. In zijn nieuwe Instagram-post is te zien dat hij het gebruik van de wapens al volledig onder de knie heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Wanneer kunnen we de Rico Verhoeven film zien?

De première van The Black Lotus stond al gepland in 2020, maar zoals vrijwel alle films is de releasedatum vaak uitgesteld door de pandemie. Volgens IMDb komt de film pas uit 2023. Dit komt waarschijnlijk door het drukke schema van de kickbokser. Zo gaat Rico Verhoeven dit najaar de ring in voor een groot nieuw evenement in Ahoy: HIT IT.