Onze ‘King of Kickboxing’ Rico Verhoeven is op dit moment in Amerika voor de voorbereidingen van een filmproject. Daar kwam Rico YouTuber en vandaag de dag bokser Logan Paul tegen, waarna de twee erop los boksen op een bokszak.

Rico Verhoeven in Amerika voor zijn eigen actiefilm

De tienvoudig wereldkampioen is op dit moment samen met zijn vriendin Naomy van Beem in Puerto Rico voor de voorbereidingen van zijn eigen actiefilm. Naast een aantal kleine rollen werkt Rico Verhoeven nu aan zijn eigen Hollywood-film: Black Lotus. De opnames van deze film staan gepland voor aankomende zomer. Voor deze film bezoekt hij nu verschillende locaties in Midden- en Noord-Amerika, voor onder andere acteerlessen en stunttrainingen. In Puerto Rico trof hij ook Logan Paul aan. Genoeg reden om samen de ring in te stappen.

Logan Paul start carrière in het boksen

Net als Rico Verhoeven is Logan Paul actief in de bokswereld. Zo vocht de Amerikaan vorig jaar tegen Floyd Mayweather. Logan Paul had het voor elkaar gekregen om Floyd Mayweather uit zijn pensioen te laten terugkeren voor een eenmalig gevecht. De twee maakten er vooraf een hele show van vol met beschuldigingen en nepruzies, allemaal om het gevecht te verkopen. Uiteindelijk eindigde het gevecht onbeslist. Samen met de ‘King of Kickboxing’ dook hij de boksschool in.

Rico Verhoeven bokst samen met Logan Paul

Op de Instagram van GLORY zag je hoe Rico Verhoeven en Logan Paul een bokszak training deden. De korte beelden gaan volledig viral op het internet. Onlangs maakte Rico bij Humberto bekend dat hij de ring in gaat voor een groot nieuw evenement in Ahoy: HIT IT. Het wordt geen titelgevecht, wel gaat hij naar verluidt dat hij de ring in gaat tegen een grote speler. Misschien is Logan Paul nog beschikbaar voor een gevecht? Bekijk de beelden van de training hieronder. Maakt Logan Paul kans tegen de tienvoudig wereldkampioen kickboksen?