De film Red Notice was een regelrechte hit op Netflix. Voor de fans van deze kaskraker is er nu dubbel goed nieuws; er komen namelijk twee sequels aan: Red Notice 2 en 3. Dat heeft het online magazine Screen Rant zojuist bekend gemaakt.

Al een tijdje gingen er geruchten

Red Notice is uitgegroeid tot één van de meest bekeken Netflix films aller tijden. Daarom zijn er genoeg redenen om er een vervolg aan te geven. De geruchtenmolen draaide al een tijdje op volle toeren maar het nieuws is nu lijkt het officieel bevestigd. Dus we kunnen ons schrap zetten voor Red Notice 2 en 3. Volgens veel critici zijn de twee sequels overbodig, aangezien de eerste film ook slechte recensies kreeg. Ondanks de recensies scoorde de film mega goed op Netflix en behaalde binnen de eerste maand dat ‘ie online kwam al 328 miljoen. kijkuren. Daarmee heeft Red Notice de hitfilm Bird Box van de troon gestoten.

Een sterrencast

Het succes van Red Notice ligt ongetwijfeld aan de sterrencast. In de eerste film konden we Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds al op het witte doek zien schitteren. Naar verluidt keren deze ook terug in de tweede en derde film. Netflix is op dit moment bezig met het voorbereiden van het nieuwe script samen met scenarioschrijver Rawson Marshall Thurber. De opnames voor beide films zouden van start gaan in 2023, dus nog eventjes wachten.

Waar ging Red Notice over?

Interpol-agent John Hartley wordt opgedragen om Sarah Black, de meest gezochte kunstdief, ter wereld op te sporen. Tijdens zijn zoektocht kruist zijn pad dat van Nolan Booth, de beruchte zwendelaar. Noodgedwongen slaan ze de handen ineen.

Op de vervolgen delen is het nog even wachten, maar grote kans dat ze net zo leuk als de eerste.

Wisten jullie trouwens al dat deze film de duurste Netflix-film ooit gemaakt is?