Lezers van het online mannen magazine ‘FHM’ hebben één vrouw verkozen tot knapste vrouw ter wereld. Wie is het geworden?

Wie is de knapste vrouw ter wereld?

Gal Gadot is uitgeroepen tot knapste vrouw ter wereld. De 36-jarige Israëlische actrice is de opvolgster van Margot Robbie, die de wedstrijd vorig jaar heeft gewonnen. Zij werd nu vierde. Andere bekende namen in de top tien zijn collega actrices als Ana de Armas (6), Scarlett Johansson (9) en Mila Kunis (10). In totaal werden er dertigduizend stemmen uitgebracht

Wie is de 36-jarige Gal Gadot?

Gal Gadot is model én actrice. Ze won de titel van Miss Israël in 2004 en vertegenwoordigde Israël tijdens de Miss Universe-verkiezingen in 2004. Tijdens haar militaire dienstplicht van twee jaar werkte ze als sportinstructeur. Vervolgens ging ze rechten studeren maar bleef alsnog als fotomodel aan de gang gaan en auditeren voor verschillende filmrollen. In dat laatste blinkt ze de laatste jaren in het bijzonder uit. Hollywood ligt aan haar voeten en met rollen in ‘Wonder Woman’ en Netflix-kaskraker ‘Red Notice‘ is ze niet meer van het witte doek weg te denken.

Gal Gadot knapste vrouw ter wereld

Gal Gadot heeft al meerdere wedstrijden gewonnen

Het is niet de eerste keer dat Gal Gadot als knapste vrouw van de wereld wordt verkozen. Gal Gadot was vier jaar geleden ook de laatste winnares van de Engelse editie van de FHM. Chris Riemens, de hoofdredacteur van de Nederlandse FHM, noemt Gal Gadot een adembenemende winnares. Dat ze nu als eerste eindigt is eigenlijk ook niet meer dan logisch, nadat ze de afgelopen twee jaar ook al hoog eindigde. In 2019 werd ze derde en vorig jaar vierde. Dit jaar dus eerste.

Wie wint, viert feest

Om haar overwinning te vieren hebben wij speciaal voor jou de beste foto’s van haar voor je opgezocht. Kijk en oordeel zelf: