We konden er tot nu toe alleen nog maar over dromen: een pikante fotoshoot van niemand minder dan Irene Schouten. Onlangs werd deze droom werkelijkheid. Irene Schouten steelt de show met met een fotoshoot voor het tijdschrift FHM.

Mooiste sportvrouw van Nederland

Deze fotoshoot was er niet zomaar één. Schaatser Irene Schouten werd namelijk door FHM uitgeroepen tot ‘mooiste sportvrouw van Nederland’. Er gingen al heel wat sportvrouwen haar voor: Lieke Martens, Joy Beune, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting. Het is dus duidelijk dat de Nederlandse schaatsers in de smaak vallen bij de mannen, aangezien Irene Schouten de titel dit jaar in ontvangst mocht nemen. Die prijs kreeg ze van het tijdschrift FHM. Zij maken elk jaar een lijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Dit was overigens niet de eerste prijs die de schaatser in 2022 ontving.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten wint prijzen aan de lopende band

Het jaar 2022 is wel het jaar van Irene Schouten te noemen. Zo won ze op de Olympische Winterspelen maar liefst drie gouden medailles binnen. Daarnaast zette ze dit jaar ook nog eens twee Olympische records en won ze het wereldkampioenschap all-round. Verder won ze op zowel het NK als het EK afstanden maar liefst drie gouden medailles. Daar bovenop kwam ook nog eens de titel ‘mooiste sportvrouw van Nederland’, wat een prachtige fotoshoot opleverde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten schittert in pikante fotoshoot

Bij zo’n felbegeerde prijs hoort uiteraard een fotoshoot. De shoot met Irene Schouten is volledig te vinden in de nieuwe FHM500, maar ze geven je alvast een voorproefje met een behind the scenes-video. In de video zie je de prachtige Irene Schouten in pikante outfits. Om het volledige resultaat te zien moet je de FHM500 aanschaffen. Benieuwd naar behind-the-scenes van deze prachtige dame? Kijk dan vooral even hieronder:

En ook een deel van de foto’s liegen er niet om:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)