Jutta Leerdam heeft een loodzwaar, maar bijzonder succesvol schaatsseizoen achter de rug. Genoeg reden voor een welverdiende vakantie op Bonaire. Dat bezoek levert een aantal fijne foto’s op.

Het succesverhaal van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, wie kent haar niet? De blondine on blades heeft in haar 23 levensjaren al heel wat successen op haar naam geschreven. Denk alleen al aan de gouden medaille op de 1000 meter tijdens het WK in Salt Lake City in 20202. Of recenter: een zilveren medaille op de 1.000 meter en kort daarna werd ze in Hamar, Noorwegen, wereldkampioen op de sprint en op de teamsprint. De topprestaties van Jutta is ook het schaatsteam Jumbo-Visma opgevallen. Het schaatsteam heeft haar op het oog om de ploeg te versterken. Jutta Leerdam komt nu nog uit voor Worldstream. Dit team zette zij samen met haar vriend Koen Verweij op. Maar Jumbo-Visma zien in de knappe schaatskampioene een nieuw uithangbord. Met een gigantisch bereik met alleen al 3,2 miljoen volgers op Instagram, zeker niet onterecht.

Welverdiende zonvakantie

Het zware, maar succesvolle schaatsseizoen is ten einde. Genoeg reden om helemaal uit te waaien op Bonaire. De 23-jarige blondine is daar met de familie, vriend Koen Verweij en enkele collega’s. Jutta Leerdam geniet zichtbaar van de zon, al is het misschien ook iets té lekker in de zon. Op haar Instagram-story plaatste ze een foto waarop ze zichtbaar verbrand is.

Dit verbrande kiekje is niet het enige vakantieplaatje dat de onwijs knappe Jutta Leerdam op Instagram deelde:

Jutta Leerdam is niet de enige dame op schaatsen die buiten haar schaatskunsten wordt geroemd om haar looks. Wat dacht je bijvoorbeeld van Suzanne Schulting?