Suzanne Schulting pakte een tijdje terug op de Olympische Spelen nog twee keer goud, zilver en brons. Inmiddels geniet ze van haar welverdiende vakantie op Aruba.

Suzanne Schulting is een groot succes op de olympische spelen

Ze is pas 24 jaar, maar al een absolute kampioene te noemen. In 2018 won ze al in Pyeongchang Goud op de 1000 meter, wat haar de eerste Nederlandse olympisch kampioen maakte in het shorttrack. Daarna was de 24-jarige shorttrackster niet meer te stoppen en won op de afgelopen winterspelen maar liefst vier medailles, twee keer goud, zilver en brons. Hiermee heeft ze ook een aardig zakcentje bij elkaar geschaatst. Suzanne Schulting ging na deze prestaties door, maar moest op het laatste moment het WK shorttrack tot haar grote verdriet afzeggen door een positieve coronatest. Hierna kon ze gaan genieten van haar welverdiende vakantie.

Suzanne Schulting geniet van haar welverdiende zonvakantie

De prachtige Suzanne onwijs populair. Met meer dan 950 duizend volgers op haar Instagram vermaakt ze haar volgers dagelijks met de mooiste foto’s. Nadat het zware, maar succesvolle schaatsseizoen ten einde is, was er genoeg reden om volop te genieten op het prachtige Aruba. Suzanne Schulting geniet zichtbaar van de zon en is daar zelfs aan het leren om te kiteboarden:

Deze beelden zijn niet de enige vakantiekiekjes die de onwijs knappe shorttrackster op haar Instagram deelde. Hier een greep uit de mooiste vakantiefoto’s van Suzanne Schulting: