Hoewel er momenteel niet veel films in de bioscoop zullen uitkomen, zijn er toch wel wat films om naar uit te kijken. Eén daarvan is Red Notice. Ryan Reynolds is één van de acteurs die in die film gaat spelen. Hij maakte op Instagram het nodige bekend over de opnames.

Red Notice de duurste Netflix film

Red Notice was een lange tijd geleden al in het nieuws. De rechten voor de film waren toen door Netflix opgekocht en het prijskaartje van de film was ook niet mals. Red Notice gaat namelijk de duurste Netflix film worden. Volgens geruchten zo’n $150 miljoen aan de film worden uitgegeven. Een groot deel van dat budget is waarschijnlijk uitgegeven aan de acteurs. Grote namen als Ryan Reynolds, Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Gal Gadot zullen namelijk de hoofdrollen gaan spelen. Deze acteurs en actrice zien we doorgaans alleen in grote succesvolle films. Dat betekent dus dat ze voor Red Notice ook een behoorlijk salaris gaan krijgen.

Red Notice

Ryan Reynolds deelt nieuws over Red Notice via Instagram

Op de Instagram van Ryan Reynolds zijn foto’s gedeeld van achter de schermen tijdens de productie van Red Notice zelf. Hij deelt bovendien mee dat zijn laatste opnamedag erop zit. Hoe de opnames toch weer zijn opgepakt? Dat gebeurde doordat de hele cast en crew in een soort veilige ‘bubbel’ leefden op de set. In totaal deden 300 mensen dit. Volgens Reynolds zijn het helden, die hiervoor ook veel hebben moeten opofferen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

There haven’t been a lot of movies lately. I miss them. Yesterday was my final day on #RedNotice. We started this film 10 months ago. We stopped in March with no idea when or if we’d go back. With the help of so many whip-smart health and safety workers, Netflix found a way to get us back to work. My hat is OFF to this crew. I can’t emphasize their grit enough. Over 300 souls living in a sequestered bubble to make this a reality. They went to work under the most intense circumstances every day. That sacrifice is not only theirs, but it also belongs to their family, friends and loved ones who haven’t seen them in months. Not all heroes wear capes. Some wear masks. And visors. And have cotton swabs shoved up their noses every day. #RedNotice @netflix 📷: @masistills @hhgarcia41

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

Dit is het plot van Red Notice

Red Notice gaat over een beruchte kunstdief (Gal Gadot). Een agent van Interpol (The Rock) heeft als taak deze kunstdief op te sporen. Ryan Reynolds zal een grote oplichter gaan spelen in Red Notice. Die titel is niet voor niets gekozen. Het is namelijk de term die Interpol gebruikt wanneer zij een voortvluchtige crimineel proberen op te sporen. Voorlopig staat Red Notice, net als veel anderen, gepland voor een release-datum in 2021.