Over goede cadeaus gesproken: Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft zijn moeder een dikke Cadillac CT5 cadeau gegeven. Dat laat de acteur zien in een video op zijn Instagram.

Dwayne Johnson geeft auto cadeau aan zijn moeder

Ata Johnson is de gelukkigste vrouw op aarde nadat ze een prachtige Cadillac CT5 heeft gekregen van haar zoon. Dwayne Johnson besloot zijn moeder maar eens te verrassen met een dikke auto. Een mooi gebaar van de voormalige WWE-vechter. In de video zie je zijn kinderen aftellen van 3 naar 0 voordat hun oma de nieuwe auto te zien krijgt en in tranen uitbarst. Kippenvel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Cadillac CT5

Cadillac’s zijn niet heel populair in Nederland, maar in de Verenigde Staten is dat wel anders. Aan de andere kant van de oceaan heeft deze wagen een hoge status. Je kunt het vergelijken met een Rolls-Royce. Beide merken focussen zich op het maken van luxe Sedans. Daarbij hebben ze ook een pittig prijskaartje. De verkoopprijzen van een soortgelijke Cadillac CT5’s liggen tussen de 40.000 en 50.000 dollar. Duur cadeautje!

Het is niet de eerste keer dit jaar dat ‘The Rock’ iemand verrast met een auto

Het is niet de eerste keer dat Dwayne Johnson iemand een auto cadeau doet. Eerder gaf hij nog zijn geliefde Ford F-150 Raptor weg aan veteraan Oscar Rodriguez na de opnames van ‘Red Notice‘. De acteur zei hierover dat hij iets speciaals wilde doen voor een grote fan van hem. Niet alleen is Oscar Rodriguez een veteraan, maar ook onderhoudt hij zijn 75-jarige moeder en zorgt deze man voor ondersteuning en maaltijden voor overlevenden van huiselijk geweld. Het is dus de perfecte man om te verrassen. De overhandiging leverde mooie en emotionele beelden op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)