Als kind droomden we er allemaal van: een eigen auto, motor of scooter. Nu kan deze droom voor jouw kleine in vervulling gaan. Bij Bol.com verkopen ze nu namelijk een Mini-Vespa voor de allerkleinsten. Zie je jouw zoon of dochter al crossen over de stoep?

Lidl heeft weer een geweldige aanbieding

Zo nu en dan heeft de Bol.com een geniale aanbieding. Is het geen geniaal opblaasbaar zitbad of handige cocktailshaker, dan komen ze wel met een opblaasbare jetski. Ook de mini Lamborghini Urus valt vaak in de smaak. Nu komt Bol.com weer met iets nieuws: een elektrische mini-Vespa. Hiermee heeft jouw zoon, dochter, neefje of nichtje de dag van hun leven.

mini-vespa

Geniale mini-Vespa nu te koop bij Lidl

Kinderen van een paar jaar oud kunnen natuurlijk nog niet scooter rijden, daarom heeft deze mini-Vespa van de Bol.com twee handige zijwieltjes. Zo lijkt het net alsof ze op een echte scooter rijden, maar dan wel veilig. Bovendien is deze geniale gadget verkrijgbaar in vier kleuren. Houd je van rood, blauw, roze of toch wat meer klassiek wit? Er is keuze genoeg. Maar dat is nog niet alles, deze mini-scooter heeft namelijk een claxon, geluids-lichteffecten en een USB aansluiting om muziek af te spelen. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt de lekkerste hitjes afspelen.

mini-vespa

Haal deze mini-scooter in huis voor een spotprijs

Met de elektrische kinderscooters van het het échte Vespa-merk steelt jouw kind de blits. De scooters zijn voorzien van 12 volt en 4.5ah motoren. Hierdoor heeft de scooter de kracht om een kind tot 30 kilo te vervoeren. Echt snel gaan de scooters niet: met een maximum snelheid van 6 km/u haal je geen racemonster in huis. Het beste van alles is wel dat Bol.com niet veel vraagt voor deze toffe gadget. In de webshop van Bol.com is deze mini-Vespa voor slechts 179,99 euro te koop. Dat wordt crossen!

mini-vespa