Weinig ruimte, maar toch behoefte aan een bad? Geen probleem! Bol.com verkoopt nu een geniaal opblaasbaar zitbad. Zo kun je altijd en overal genieten van de luxe van een bad, zelfs in je appartementje van twaalf vierkante meter.

Opblaasbaar zitbad past in elke woning

Soms heb je even de behoefte om een half uurtje in bad te zitten. Gewoon alles om je heen vergeten en volledig tot rust komen. Helaas heeft niet iedereen het geld en de ruimte om een ligbad in hun badkamer te installeren. Speciaal voor hen komt Bol.com met een ideale oplossing. Het online warenhuis verkoopt nu namelijk een opblaasbaar zitbad. Met deze geniale gadget zet je binnen no-time een lekker bad neer in je badkamer.

opblaasbaar zitbad

Relaxen na een lange werkdag in je eigen bad

In de woonkamer, keuken, zolder of balkon, letterlijk overal kun je dit opblaasbare zitbad kwijt. Binnen vijf minuten is jouw bad klaar voor gebruik. Zie je jezelf al zitten in dit overheerlijke zitbad? Je kunt het comfort naar een nog hoger level tillen door de meegeleverde zitkussen te gebruiken. Zo lijkt het net alsof je in een luxe relaxfauteuil zit. Er is niet lekkerder dan een lekker warm bad na een lange dag op kantoor.

Koop ‘m nu voor een spotprijs

Wat mag zo’n lekker zitbad dan kosten? Nou, de prijs gaat je behoorlijk meevallen. Onze vrienden van Bol.com verkopen het opblaasbare zitbad voor nog minder dan acht tientjes. Is zwart niet helemaal jouw kleur? Dan is ‘ie ook nog verkrijgbaar in de kleuren blauw of grijs. Je kunt het geniale zitbad nu bestellen op de website van Bol.com. 

opblaasbaar zitbad

Specificaties opblaasbaar zitbad

  • Materiaal: nylon, PVC
  • Afmetingen: 70 cm x 70 cm x 68 cm
  • Verkrijgbaar in de volgende kleuren: blauw, grijs & zwart
  • Verpakkingsinhoud: bad, afvoertuitje, reparatie setje & tasje
  • Gewicht: 3,2 kg
  • Aantal personen: 1

Is dit nou wat voor jou? Bestel ‘m dan hier.

Toch iets te klein naar jouw smaak? Kijk dan eens naar deze opblaasbare hot tub.