We hebben al wel eens eerder wat elektrische wagens voor de mini’s bekeken, maar nu is er ook een Lamborghini Urus voor kinderen. Natuurlijk zonder zware of sterke motor, maar als jij je zoon of dochter enthousiast wil maken voor auto’s is dit een goede start.

Lamborghini Urus voor kinderen

Het is natuurlijk super vet om je kinderen naar school te brengen in een Lamborghini, maar nu kunnen ze het eindelijk zelf doen. Geen gezeur meer over lopen of fietsen, gewoon lekker in je eigen elektrische wagentje stappen. Al zou je wel rekening moeten houden met een langere reistijd, want de topsnelheid van deze wagen is ongeveer 5 kilometer per uur. Een Lamborghini Urus voor kinderen is natuurlijk niet zo rijk uitgerust als een echte Lambo, maar toch is deze toffe wagen wel voorzien van een werkende radio, lampen, echte rubberen banden en zelfs een (nep)leren stoel. Voor het geld dat je er voor betaalt (wat gelukkig ook geen Lamborghini prijzen zijn) krijg je er veel voor terug.

Lamborghini Urus voor kinderen

Meer van de Lamborghini’s of toch een Mercedes-fanaatje?

Mocht je met je kind de straat op willen, wil je liever dat jij in controle bent. Stel je voor dat hij zich in het verkeer mengt, dan heb je toch even een wat groter probleem… Gelukkig is hier aan gedacht, dus heb je ook een afstandsbediening waarmee jij de controle over de Urus kan nemen. Ook deze is voorzien van een softstart, zodat je niet ineens ‘vol gas’ kan gaan rijden, dus hij is compleet veilig voor in de achtertuin.

De Lamborghini Urus voor kinderen is voorzien van twee elektromotoren waardoor rijden op onverharde wegen of gras geen probleem is, prima aandrijving dus. Jammer dat hij maar een draaggewicht heeft van 30 kilo, anders was dit ook leuk speelgoed geweest voor volwassenen (als je jezelf erin weet te vouwen). Mocht je deze Lamborghini Urus nou willen hebben kost hij je €249.95 op Bol.com. Niet het goedkoopste kinderspeelgoed, maar het is wel leuk om te hebben! Geen lambo-fanaat? Niet getreurd, dan is er ook een dikke Mercedes AMG of een brute McClaren GT te scoren voor jouw kieskeurige kleine.