Op Bol.com zijn soms de leukste dingen te vinden. Zo hebben we dit keer een elektrische Mercedes AMG voor je kind. Of jij als papa nou autofanaat bent, of je kinderen alvast wil overhalen om een Mercedes te rijden, dan is dit het hebbedingetje wel iets voor jou.

Elektrische Mercedes voor je kind

Als je kersverse vader bent (en auto liefhebber) wil je natuurlijk ook dat je kind dat wordt. Daarom kan je ze nu al op jonge leeftijd voorzien van hun eerste auto. Het gaat om een heuse elektrische Mercedes GLA45 AMG. Helaas geen AMG performance, want je wil natuurlijk ook niet dat je kind ineens met 150 door je tuin stuitert. Wat ons vooral deed verbazen is hoe ‘luxe’ het autootje is uitgerust voor een stuk speelgoed. Al is het niet echt een stuk speelgoed te noemen, want hij kost je gewoon 219 euro.

elektrische Mercedes voor je kind

Zie hier meer info over de elektrische Mercedes voor kinderen.

Luxe AMG voor kinderen

Om even terug te komen op de accessoires die deze elektrische Mercedes voor je kind heeft: hij is voorzien van een kunstlederen stoel, led lampen, natuurlijk een toeter, gordel, geluid en zelfs een werkend multimediasysteem. Oké misschien niet geheel multimedia, maar je kan je mp3 (of telefoon) verbinden door een mp3, SD of zelfs USB-ingang. Ook is het volume verstelbaar. Natuurlijk is hij kindvriendelijk, dus is de topsnelheid een gehele 6 kilometer per uur. Mocht je wel met je kind naar buiten willen, maar heeft hij zijn rijbewijs nog niet? Dan kan je hem ook op afstand besturen, dankzij de meegeleverde afstandsbediening.

Soft start functie

De acceleratiesnelheid van deze elektrische GLA45 AMG is ook niet te heftig, want hij heeft een soft start functie. Dit zorgt er voor dat (hoe hard je het pedaaltje ook intrapt) hij langzaam en geleidelijk accelereert zodat je kind niet ineens een schok krijgt bij het optrekken. Hij is voorzien van een 12 volt-accu, dus mocht je een grote tuin hebben is je kindje hier wel even zoet mee. Dit is dus de ideale stap om je kind alvast het een en ander te leren en kennis te laten maken met auto’s! Ook kan het een grappig cadeau zijn voor iemand uit je vrienden groep die geen rijbewijs of auto heeft 😉