Altijd al op een jetski willen varen? Wacht niet langer! Bij Bol.com haal je nu een opblaasbare jetski met elektrische motor. Eigenlijk is het alleen geschikt voor kinderen, maar de grote(re) kinderen onder ons kunnen hun lang gekoesterde droom eindelijk in vervulling laten gaan.

Opblaasbare jetski met elektrische motor

Bol.com verkoopt nu een opblaasbare jetski met elektrische motor. Naast dat je al een Lamborghini voor de kleine hebt aangeschaft, kun je hem nu ook laten varen op een echte mini-waterscooter. Je kind heeft de tijd van zijn leven op deze Yamaha-waterscooter.

bol.com opblaasbare jetski

Topsnelheid van maar liefst 3,2 km/u

Natuurlijk gaat deze opblaasbare jetski niet net zo snel als een echte waterscooter. Met een topsnelheid van 3,2 km/u scheurt je zoon over de reusachtige golven van het zwembad. Bovendien houdt de batterij het een klein uurtje vol, dus tijd zat om alle woeste stromingen te ontdekken. Bekijk het artikel op Bol.com.

bol.com opblaasbare jetski

Zie hier meer info over de opblaasbare jetski

Andere unieke aanbiedingen van Bol.com

Een opblaasbare jetski voor je zoon of dochter is natuurlijk hartstikke leuk, maar Bol.com heeft nog meer voor ons in petto. Wat dacht je van een inklapbaar bad? Zo heeft iedere badkamer genoeg ruimte voor een bad. Met de lange zomernachten op komst is deze handige terrasverwarmer met bluetooth-speaker een must-have. Kortom, genoeg deals om in de gaten te houden.