We beschikken allemaal over een douche, maar niet iedereen is gezegend met een bad. Toch kan niets zo ontspannen zijn als een bad nemen na een lange werkdag of een inspannende sportsessie. Bol.com komt nu met een oplossing. Zij bieden namelijk de Bath Bucket 2.0 aan: een inklapbaar bad dat van alle markten thuis is.

Lekker ontspannen in een inklapbaar bad

Met een inklapbaar bad kom jij heerlijk tot rust. Niet elke badkamer beschikt echter over genoeg ruimte voor een douche én een bad. Je eigen bad lijkt dan al gauw een overbodige luxe, maar dit hoeft niet zo te zijn. Dit opklapbare bad van Bol.com is de oplossing voor iedereen die al bijna genoegen nam met een bad-loos bestaan. Doordat het bad gemakkelijk in te klappen en uit te klappen is, kun je ‘m eigenlijk overal neerzetten waar je wil. Op je balkon tijdens een warme dag, of in de woonkamer om vanuit je bad je favoriete films en series te kijken.

inklapbaar bad

Met de Bath Bucket 2.0 ben je op alles voorbereid

Een wit blad dat je kan uitklappen zorgt ervoor dat jij een tafeltje hebt voor een drankje of een digitaal apparaat. Door de klap helemaal uit te klappen is er enkel nog ruimte voor je hoofd. Zo houdt de Bath Bucket 2.0 de warmte beter vast. Hiermee lijkt de Bath Bucket 2.0 op de voorganger, al zijn er duidelijk veranderingen aangebracht. Het origineel is wellicht een stuk goedkoper, maar lijkt nog het meest op een gigantische wasmand. Dit nieuwe model ziet er beter uit. Een inklapbaar bad kan dus ook stijlvol en ruimtelijk zijn.

inklapbaar bad

Top-deals van bol.com

Ben jij benieuwd geworden en wil jij een eigen inklapbaar bad? Dan is deze via bol.com te koop voor €159,95. Je vindt het bad in de kleuren roze, blauw en wit. Overigens is de Bath Bucket 2.0 bij lange na niet de enige chille aanbieding die op bol.com te vinden is. Zo vertelden we je recent al over de opblaasbare jetski met elektrische motor.