Cocktails maken, is niet voor iedereen weggelegd. De één maakt ‘m veel te sterk en bij de ander zit er haast geen smaak aan. Die problemen zijn nu verleden tijd. Op deze handige cocktailshaker staan namelijk de recepten van de lekkerste cocktails op de buitenkant. Zo maak je altijd de lekkerste cocktails zonder ook maar enige kennis ervan te hebben.

Cocktailshaker met recepten op de buitenkant

Een Skinny Colada, Cosmopolitan, Bloody Mary of wat cocktails met gin, het is allemaal geen probleem met deze handige cocktailshaker. Doordat de recepten letterlijk uitgeschreven staan op de beker, kan zelfs een kind de was doen.

17-delige set voor de lekkerste cocktails

Bovendien krijg je een 17-delige set geleverd bij aankoop van deze handige cocktailshaker. Naast de luxe van een ingebouwde zeef, anti lekkage rubber en natuurlijk de cocktailrecepten krijg je er ook nog een luxe bekerhouder, cocktailstamper, barmaatje en 4 roestvrijstalen rietjes bij. Zo hoef je nooit meer uit die onhandige kartonnen rietjes te proeven en drinken.

Cocktailshaker

Makkelijk en stijlvol opbergen

Cocktails shaken was nog nooit zo leuk en makkelijk. Ben je klaar met je cocktail? Dan berg je de set gemakkelijk op in de bijgeleverde houder. Op deze manier kun je ‘m zelfs als decoratie of dressoir op je bar. Vergeet de cocktailshaker niet eerst even schoon te maken met de borstel die je ook erbij krijgt.

Koop deze cocktailshaker voor een spotprijs bij Bol.com

Om de prijs hoef je het niet te laten. De volledige set inclusief shaker van 400 ml is voor slechts 34,95 euro te koop op Bol.com. Leuk als cadeau, of gewoon voor jezelf. Met deze cocktailshaker maak je letterlijk in een handomdraai de lekkerste cocktails en je hoeft er niet eens verstand van te hebben. Beter en lekkerder dan dit gaat het echt niet worden. Waar wacht je nog op? Shaken maar!