“Deed het pijn? Toen je uit de hemel viel?”. Tja, we horen het die ene vriend allemaal wel zeggen. Die vriend die altijd single is en bij wie het gewoon nooit lukt bij de dames. Wetenschappers hebben nu de reden gevonden waarom hij nooit aan een vriendin komt. Hier lees je wat de meest voorkomende reden is dat je single bent.

Het ligt niet aan het uiterlijk

Je kunt zo knap, elegant en lief zijn als het maar kan, maar om een meid aan de haak te slaan, moet je wel de nodige ‘flirt-skills’ hebben. Met de achterhaalde pickup-line (dit zijn de 4 tips voor dé perfecte openingszin) van hierboven gaat het zeker niet lukken. Dat is dus ook precies de meest voorkomende reden dat je single bent.

meest voorkomende reden dat je single bent

De meest voorkomende reden dat je single bent

Ja, want volgens een onderzoek dat is gepubliceerd in het journaalblad Personality & Individual Differences is ‘niet weten hoe je moet flirten’ de meest voorkomende reden dat je single bent. Volgens het onderzoek is het namelijk van uiterst belang dat je goed moet kunnen flirten en signalen van interesse ook moet kunnen opvangen. Dat maakt je volgens onderzoekers veel aantrekkelijker. Naast dat moet je ook kunnen overbrengen dat je bereid bent om heel veel tijd en moeite in diegene te stoppen.

reden dat je single bent

De helft van de singles wilt graag een partner

Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal gelukkig bent in je eentje, maar volgens de Universiteit van Nicosia is maar liefst de helft van de singles onvrijwillig vrijgezel. Dit betekent dat ze graag een partner zouden willen, maar moeite hebben om er eentje te vinden. Ons advies: ga gewoon daten! Wees niet onzeker of bang om fouten te maken. Ieder mens is anders en van elke mislukte of goede date kun je leren. De tijd zal uitwijzen wanneer jij jou ware match vind. Tot die tijd moet je uitvinden wie je daadwerkelijk bent. Dus kom van die luie stoel af en maak er het beste van!