Nog tien dagen en dan is het wachten eindelijk over. La Casa de Papel seizoen 4 is vanaf 3 april namelijk te zien. Een nieuwe teaser onthult meer informatie over het plot en de personages.

La Casa de Papel seizoen 4

Eerder lieten we je al weten dat de trailer van La Casa de Papel seizoen 4 online stond. Uit die trailer wisten we al veel informatie te achterhalen. Het is duidelijk dat de spanning stijgt in de serie. Onze favoriete bendeleden hebben tot voor kort altijd alle touwtjes in handen gehad, onder leiding van le Professor, die altijd een Plan B achter de hand had. Kijkers die het vorige seizoen hebben gezien weten echter dat hier toch echt verandering in is gekomen. Hoe zal het personages als Denver, Tokyo en Rio vergaan in La Casa de Papel seizoen 4? De nieuwe teaser die is prijsgegeven licht weer een nieuw tipje van de sluier op.

La Casa de Papel seizoen 4

Teaser onthult schokkende informatie

De nieuwe telt de dagen af naar de aankomende release. Het is typisch een geval van ”knipper met je ogen en je mist cruciale beelden”, maar als je de trailer af en toe pauzeert zie je al gauw beelden voorbij komen die al veel verklappen over het volgende seizoen. Let op: eventuele spoilers voor mensen die la Casa de Papel seizoen 4 zonder kennis in willen gaan volgt nu. Wat dacht je bijvoorbeeld van het shot waarin Tokyo is vastgebonden? Ook zien we hoe Lisbon gevangen is genomen en door bewakers naar een onbekende bestemming wordt begeleid. Ook de typische shots waarin we de bendeleden in hun beroemde rode pakken en maskers zien wijst ons op de chaos en oorlog die La Casa de Papel seizoen 4 zal bezitten. Maar misschien wel het meest verrassende beeld zit helemaal aan het einde van de trailer. Het lijkt er namelijk wel verdacht veel op dat Naïrobi tóch nog in leven is. Alles zal binnenkort op Netflix te zien zijn.

Ander nieuws rondom de serie

Hieronder is de nieuwe teaser met je eigen ogen te aanschouwen. Kan jij na het zien van de teaser niet wachten op La Casa de Papel seizoen 4, dan is het leuk om te kijken hoe hoe de cast van de serie er in het echte leven uitziet. Verder is het belangrijk om 3 april in je agenda te noteren. Dan komt het nieuwe seizoen op Netflix. Dat niet alleen: ook komt er een heuse documentaire over de show met allerlei weetjes en achtergrondinformatie. April wordt zo ineens een flink stuk leuker.