Misschien wel het beste nieuws van vandaag: Netflix dropt een officiële trailer van La Casa de Papel seizoen 4! Na de eerste beelden van Ozark seizoen 3 vandaag, worden we op de valreep óók nog even getrakteerd op deze vette nieuwe beelden van onze favoriete Spaanse criminelen.

La Casa de Papel seizoen 4

Na drie bloedstollend spannende seizoenen is het eindelijk bijna zo ver: La Casa De Papel seizoen 4 komt er aan. Een nieuwe reeks afleveringen waarin we El Professor en zijn bende zien vlammen in zijn nieuwste meesterplannen. In de vorige twee seizoenen zijn we opgeslokt en meegenomen in de Spaanstalige avonturen van de bij elkaar geraapte bende. Hoe meesterlijk de plannen van El Professor ook zijn, er valt altijd iets in het water wat vraagt om het opzetten van een noodplan.

Netflix in het Spaans

De serie is by far de best bekeken Spaanstalige serie van Netflix. Het is dan ook niet geheel onverwacht dat er steeds meer seizoenen aan de reeks bij komen. Wat ons betreft is het verhaal nog lang niet klaar. Ben je benieuwd naar wat komend seizoen te bieden heeft? Check dan snel deze gruwelijke eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 4. Het nieuwe seizoen is vanaf 3 april te zien, en in één klap helemaal uit te bingen.