Terwijl het Corona virus het openbare leven langzaam maar zeker stil legt, zou je bijna vergeten dat je ook kunt profiteren van die realiteit. Thuis zitten is misschien niet de meest ideale manier op je vrije tijd te besteden, maar met de nieuwe Lidl aanbieding wordt het wel een stuk eenvoudiger. De Duitse grootgrutter pakt namelijk goed uit door een dikke Smart Tv in de aanbieding te gooien. Voor 449 euro bestel je het apparaat gewoon online. Zo merk je amper iets van alle commotie en ben je corona mooi te slim af, veilig, vanuit de woonkamer.

Geen Corona, wel ontspanning dankzij deze Lidl aanbieding

Met de SHARP Smart-tv van 55 inch haal een geweldige tv in huis. Zo kijk je naar een rustgevend beeld dankzij de contrastrijke HDR beelden. Mocht dat klinken als een hoop magische vaktaal waar je geen bal van snapt: het zorgt voor meer contrast en duidelijke kleuren. Kortom, moet je binnen blijven, dan heb je nu de gelegenheid om deze periode extra aangenaam te laten verlopen.

lidl aanbieding

Extra reden om thuis te blijven

Nog een reden om dankbaar te zijn voor deze Lidl aanbieding: het smart-platform zorgt ervoor dat er talloze apps van tevoren zijn geïnstalleerd. Aanzetten en gebruiken dus, bijvoorbeeld door voortaan Netflix op je TV te bekijken en niet lager je tablet daarvoor te gebruiken. Even YouTube checken is ook en geen probleem en mocht je je ondanks dat toch gaan vervelen, dan zijn er nog veel meer apps om je mee bezig te houden.

De Smart TV heeft in total drie HDMI poorten zodat je ook je andere apparatuur kunt aansluiten. Zo verander je de Smart TV in een multimedia entertainment-apparaat waar je gewoon je digitale decoder, Blu-ray speler en spelcomputer op kunt aansluiten. Die periode van sociale onthouding ga je dus prima doorstaan. Het goede nieuws: je hoeft niet naar een fysieke Lidl vestiging om het apparaat op te halen, je bestelt het ding gewoon online en het wordt bij je thuis bezorgd. In veel opzichten is dat wel zo veilig. Voor het geld hoef je het niet te laten, je bent er helemaal klaar mee voor slechts 499 euro.

Kijk hier voor meer informatie over de Smart-tv van de Lidl.