We kennen Khabib Nurmagomedov natuurlijk van zijn uitzonderlijke vechtkunsten in de UFC. In een opgedoken video laat hij echter zijn andere talent zien, hij kan namelijk best goed voetballen. In een vriendelijk potje ramt hij de bal in het net.

Khabib Nurmagomedov laat zijn voetbalkunsten zien

Een werkelijke kanonskogel laat hij aan ons zien. De keeper hoort de bal alleen voorbij vliegen. Khabib Nurmagomedov heeft dus niet alleen een kanon in zijn vuist zitten, maar ook in zijn benen. Hij neemt de bal vol op de slof en hij zweeft prachtig naar de kruising, wat een fraaie goal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 433 (@433)

Een beest op het voetbalveld

De oud UFC-vechter kondigde na het winnen van zijn laatste titelgevecht meteen zijn pensioen aan. Khabib Nurmagomedov wilt niet meer vechten nu dat zijn vader is overleden. Hij vindt dus wat extra vrije tijd en die benut hij maar al te graag op het voetbalveld. Zo speelt hij mee met een vriendschappelijke wedstrijd in Dubai. Naast Adama Traoré hebben we er nu nog een beest bij op de voetbalvelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 433 (@433)

Wij hopen dat Khabib Nurmagomedov natuurlijk ooit weer terug zal keren in de ring. Zijn ongekende vechtkunsten verbazen ons keer op keer. Wie weet zien we binnenkort opnieuw een titelgevecht tussen Khabib en McGregor. Daarvoor zal McGregor eerst zijn aanstaande tegenstander Dustin Poirier moeten verslaan. In de tussentijd vermaken we ons prima met de beelden van een voetballende UFC-kampioen.