Op zaterdag 23 januari keert Conor McGregor terug de ring in. In een witheet duel in de woestijn van Dubai staat hij tegenover een oude bekende. Dustin Poirier gaat het gevecht aan met de Ier. Maar wie is Dustin Poirier eigenlijk?

UFC 257: Conor McGregor vs. Dustin Poirier

Na een lange pauze heeft Conor McGregor eindelijk zijn terugkeer bevestigd. Hij springt opnieuw de ring in om te laten zien wie de beste is. Zijn eerste slachtoffer moet Dustin Poirier worden, daar denkt hij zelf echter heel anders over. De twee stonden al eerder oog in oog tegen elkaar en Poirier heeft nog iets goed te maken. McGregor won namelijk na 1 minuut en 46 seconden via een KO/TKO. Dat belooft veel goeds voor zaterdag 23 januari.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dustin Poirier (@dustinpoirier)

Dustin Poirier, een oude bekende van Conor McGregor

Dustin is zeker geen slechte tegenstander, in tegendeel zelfs. Hij is voormalig interim UFC lichtgewicht kampioen en staat momenteel op de tweede positie in het lichtgewicht klassement. Dustin “The Diamond” Poirier heeft best een goed record in de UFC. Hij telt maar liefst 26 overwinningen en maar 6 verliespartijen. De Amerikaan is dus gebrand op een overwinning om zo aanspraak te maken op de titel. Dat belooft een pittige wedstrijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dustin Poirier (@dustinpoirier)

De laatste resultaten van de Amerikaanse vechter

Dustin Poirier vocht voor het laatst op 27 juni 2020. Toen wist hij te winnen van Dan Hooker. Het gevecht daarvoor verloor hij van de huidige wereldkampioen Khabib Nurmagomedov. De grootste tijd voor zijn comeback. We gaan het allemaal meemaken op zaterdag 23 januari. Je kan live meekijken via Pay-Per-View. Wie denk jij dat er met de winst vandoor gaat?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dustin Poirier (@dustinpoirier)