Het staat vast! Connor McGregor heeft zijn handtekening onder het contract gezet. Hij springt opnieuw de ring in. Begin volgend jaar zien we hem weer als vanouds vechten tegen Dustin Poirier. We hebben dus weer iets om naar uit te kijken. Kom hier alles te weten over het aanstaande gevecht in de UFC

In januari 2021 vocht Connor McGregor voor het laatst

Connor McGregor kwam in januari van dit jaar voor het laatst in actie. Toen stond hij tegenover Donald ‘Cowboy’ Cerrone in de ring. Hij bewees zijn waarde en zorgde voor een razendsnelle knock-out. Na veertig seconden lag zijn tegenstander al op de grond. Een paar maanden later beweerde hij opnieuw dat hij met pensioen ging, daarmee stelde hij een hoop fans teleur. In september kwam hij terug op dat besluit. De 32-jarige Ier zei dat hij opnieuw de ring in wilde en dat hij weer volop ging trainen voor een nieuw gevecht. Dat gevecht komt er nu dus aan. Bekijk hieronder de dikke trailer voor de comeback van McGregor.

Connor Mcgregor duikt weer de ring in

Op 23 januari komt de legendarische MMA-vechter weer in actie. Hij gaat dan vechten tegen Dustin Poirier, ook geen kleine speler in de wereld van de UFC. De twee stonden in 2014 al eerder tegen elkaar. Het was toen ook een gelijk opgaande strijd. Uiteindelijk trok Connor McGregor aan het langste eind. Maar dat is niet het enige gevecht dat op de kalender van McGregor staat. De kans is aanwezig dat hij later in 2021 weer de ring in springt. Er gaan geruchten over een gevecht tegen de Filipijnse boksheld Manny Pacquiao. Dat gevecht moet plaatsvinden in het Midden-Oosten. Je kan er dus vanuit gaan dat de twee daar een astronomisch bedrag voor krijgen.

Houd de datum vrij, op 23 januari komt Connor McGregor weer in actie. Kan hij opnieuw zijn waarde bewijzen en de sterke Dustin Poirier verslaan? In dat geval maakt hij waarschijnlijk opnieuw kans op de titel in de lichtgewicht klasse. Wij kijken enorm uit naar het aankomende gevecht en we houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele nieuwtjes over de gevechten van Connor.