Nog iets minder dan twee weken en dan is het zover, Conor McGregor springt weer terug de ring in. Hij staat op 23 januari oog in oog met Dustin Poirier. In aanloop van het gevecht laat UFC een heerlijke trailer los. Dit belooft veel goeds

Conor McGregor vs. Dustin Poirier

UFC 257 staat volledig in het teken van de terugkeer van Conor McGregor. Hij staat opnieuw tegenover Dustin Poirier. In 2014 wist hij de Amerikaan nog te verslaan. Maar Poirier is in zijn beste vorm ooit. Het wordt dus zeker een strijd om van te smullen, wij kijken enorm uit naar de tweede editie van Conor McGregor vs. Dustin Poirier.

UFC deelt geweldige trailer

Om ons warm te maken dropt UFC een heerlijke trailer voor het gevecht van Conor McGregor vs. Dustin Poirier. In de video zien we de ontwikkeling van beide vechters in de afgelopen jaren. Ook komen beide heren aan het woord en wordt het vorige gevecht prachtig in beeld gebracht. Een knap staaltje werk van de regie van UFC. Bekijk de trailer hieronder.

Kaarten voor het gevecht zijn binnen enkele uren uitverkocht

Ondanks de huidige situatie, mogen er toch fans aanwezig zijn tijdens UFC 257. Binnen no-time waren de beschikbare kaarten uitverkocht. De tickets voor het unieke gevecht in de Etihad Arena op Yas Island, Abu Dhabi, gingen afgelopen vrijdag in de verkoop voor 216 tot 1360 dollar per kaartje. Binnen een paar uur was het evenement volledig uitverkocht. Helaas heeft de organisatie aangegeven dat de arena niet helemaal vol zit, maar we kunnen uitkijken naar eindelijk weer een geweldige ambiance. Hoeveel kaarten er precies zijn verkocht, is niet naar buiten gebracht.

23 januari: Conor McGregor vs. Dustin Poirier, wij zitten er klaar voor. Wie denk jij dat er met de winst vandoor gaat?